Τη δική τους ιστοσελίδα δημιούργησαν οι Παιδικοί Σταθμοί του Βύρωνα

Τη δική τους ενημερωτική ιστοσελίδα δημιούργησαν οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί της πόλης μας, με στόχο την καλύτερη ενημέρωση γονέων και παιδαγωγών για όλες τις δράσεις τους αλλά και την ανταλλαγή απόψεων και προβληματισμών που θα ενισχύσουν την εκπαιδευτική διαδικασία προς όφελος των παιδιών.

Πρόκειται για την ιστοσελίδα www.prosxolikavyrona.gr,  η οποία δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης του Παιδαγωγικού Τμήματος των Παιδικών Σταθμών αλλά και των ίδιων των παιδαγωγών.

«Δημιουργήσαμε την ιστοσελίδα αυτή για να μοιραστούμε μαζί σας, την καθημερινή ζωή στους παιδικούς σταθμούς της πόλης μας» αναφέρουν οι ίδιοι οι παιδαγωγοί και σημειώνουν: «προσδοκία μας είναι να έχουμε έναν χώρο ανταλλαγής ιδεών, προβληματισμών και απόψεων με στόχο να γίνουμε όλοι μας πιο δυνατοί και ικανοί να μεγαλώσουμε παιδιά που θα γίνουν ψυχικά υγιείς ενήλικες, με άποψη, δημιουργικότητα και φαντασία, με όνειρα που δεν θα χαθούν ‘στραμπουληγμένα’ από τα ‘πρέπει’ μιας υποχρεωτικής εργασίας και μιας εξίσου υποχρεωτικής, μαζικής και απρόσωπης διδασκαλίας».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια