«Καλοκαίρι στην πόλη» με δράσεις αθλητισμού και πολιτισμού για τους μικρούς Βυρωνιώτες

Την Τετάρτη 4 Ιουνίου ξεκινάνε οι εγγραφές για το θερινό πρόγραμμα ημερήσιας δημιουργικής απασχόλησης παιδιών «Καλοκαίρι στην πόλη 2014», που διοργανώνουν για πέμπτη χρονιά ο Δήμος Βύρωνα και ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού, από τις 16 Ιουνίου έως τις 11 Ιουλίου.

Το πρόγραμμα δίνει στα παιδιά τη δυνατότητα να αθληθούν, να παίξουν, να διασκεδάσουν και να μάθουν μέσα από ποικίλες δραστηριότητες, όπως ποδόσφαιρο, βόλεϊ, μπάσκετ, γυμναστική και αερόμπικ, χαντ-μπωλ, χορό, εκπαιδευτικό και θεατρικό παιχνίδι, ζωγραφική και προβολή ταινιών.

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα για παιδιά χωρίζεται σε δύο περιόδους, από τις 16 μέχρι τις 27 Ιουνίου και από τις 30 Ιουνίου μέχρι τις 11 Ιουλίου.

Οι εγγραφές, που ξεκινούν στις 4 και ολοκληρώνονται στις 10 Ιουνίου, πραγματοποιούνται στα γραφεία του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού (Ευαγγελικής Σχολής 26), από τις 7 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι. Για την εγγραφή των παιδιών είναι απαραίτητη η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης, ενώ θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα: 210 7609340 και 210 7609350.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια