Αίτημα για έκτακτη σύγκληση δημοτικού συμβουλίου για τις συγχωνεύσεις σχολείων

Την άμεση σύγκληση έκτακτου δημοτικού συμβουλίου για το θέμα των συγχωνεύσεων-καταργήσεων των σχολείων, προκειμένου ο Δήμος Βύρωνα να πάρει θέση και να παρέμβει για την υπεράσπιση των συμφερόντων των μαθητών, γονιών και εκπαιδευτικών των σχολείων, ζήτησε η Αριστερή Παρέμβαση Πολιτών Βύρωνα από την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κα Πόπη Αλιφραγκή.

Όπως αναφέρει στο αίτημα της, “τα 6 σχολεία του Βύρωνα είναι ιδιαίτερα μεγάλο ποσοστό ανάμεσα στα 79 όλης της χώρας και είναι ευθύνη του δημοτικού συμβουλίου να μην αντιμετωπίσει με ολιγωρία το θέμα, ούτε μόνο με φραστικές αντιθέσεις, αλλά να πάρει μέτρα για να ματαιωθεί.”

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Biodiak Kataskeves

ελπίζω πως τα όποια πολιτικά συμφέροντα θα παραμεριστούν για λίγο , ώστε τα παιδιά μας να έχουν το καλύτερο δυνατόν για τη μόρφωσή τους. Ελπίζω πως το αποτέλεσμα θα είναι εργαλείο για τους δασκάλους και όχι πρόσκομμα στο έργο τους που γίνεται ολοένα και δυσκολότερο!