Παραιτήθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης “Βύρωνας Καθαρή Επιλογή”

Παραιτήθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης Βύρωνας Καθαρή Επιλογή, Παναγιώτης Κόνσουλας, Στέλιος Διονυσίου και Ισαβέλλα Δάρρα, με σκοπό να αναλάβουν στην θέση τους οι Τάκης Αγιασματζής, Δημήτρης Γιατράς και Στάθης Αλεβιζόπουλος ή Αργύρης Ζαχαρόπουλος, μέχρι τη λήξη της θητείας του υπάρχοντος δημοτικού συμβουλίου στις 31/8/14.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Η ανεξάρτητη δημοτική μας παράταξη ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΘΑΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ θέλοντας να δώσει την ευκαιρία να ορκιστούν σε αυτό το δημοτικό συμβούλιο κάποιοι ικανοί και άξιοι συναγωνιστές μας ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΙΔΙΩΤΕΛΩΣ τα τελευταία 12 χρόνια στα κοινά του Βύρωνα αποφάσισε τα εξής:

Παραιτούνται σήμερα από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βύρωνα και πριν την λήξη της θητείας τους στις 31/8/14 οι Παναγιώτης Κόνσουλας,Στέλιος Διονυσίου,Ισαβέλλα Δάρρα,προκειμένου μετά και την ευγενική συγκατάθεση των πρώτων επιλαχόντων Θανάση Οικονόμου και Αλέκας Αλεξάκη,να ορκιστούν δημοτικοί σύμβουλοι οι Τάκης Αγιασματζής,Δημήτρης Γιατράς και Στάθης Αλεβιζόπουλος ή Αργύρης Ζαχαρόπουλος (οι δυο τελευταίοι ισοψήφισαν).

Σιδερένιοι!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια