Επεισόδια ανάμεσα σε αστυνομικούς κι αντιεξουσιαστές στον Βύρωνα [Βίντεο]

Ένταση επικράτησε χθες αργά το βράδυ επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης, στο Βύρωνα, όταν αστυνομικές δυνάμεις επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν έλεγχο σε ομάδα αντιεξουσιαστών που πραγματοποιούσε αφισοκόλληση.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι αντιεξουσιαστές αρνήθηκαν να δώσουν τα στοιχεία τους και άρχισαν να διαπληκτίζονται με τους αστυνομικούς. Γρήγορα τα πνεύματα οξύνθηκαν με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν επεισόδια κατά τα οποία τραυματίστηκαν δυο άτομα. Η αστυνομία προχώρησε στη προσαγωγή 6 ατόμων.

Λίγη ώρα μετά το περιστατικό η ένταση συνεχίστηκε, όταν μια ομάδα 50 αντιεξουσιαστών επιχείρησε να πραγματοποιήσει πορεία προς το αστυνομικό τμήμα Βύρωνα, ζητώντας την απελευθέρωση των προσαχθέντων. Οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο αστυνομικό τμήμα έκαναν χρήση μιας μάνικας νερού για να απωθήσουν τους συγκεντρωμένους. Μετά από λίγο στο σημείο έφθασε μια διμοιρία των ΜΑΤ, όπου έκανε χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης και καταδίωξε τους νεαρούς στα γύρω στενά.

Όπως έγινε γνωστό, οι 6 προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι λίγο αργότερα.

httpv://www.youtube.com/watch?v=yD7TZRwLYxU

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια