Αντί για ψηφοδέλτιο έριξε μέσα στην κάλπη το εσωρουχό της

Το δικό της μήνυμα έστειλε μια ψηφοφόρος από τον Βύρωνα, ρίχνοντας μέσα στην κάλπη αντί για ψηφοδέλτιο ένα σέξι κόκκινο εσώρουχο!

Το περιεχόμενο του φακέλου άφησε έκπληκτο τον δικαστικό αντιπρόσωπο που τον άνοιξε, ο οποίος χρειάστηκε να το συρράψει πάνω στο φάκελο, προκειμένου να βγει άκυρο το ψηφοδέλτιο.

Πάντως το μήνυμα που ήθελε να στείλει όποιος αποφάσισε να «ψηφίσει» με τον  συγκεκριμένο τρόπο αφήνει περιθώριο για πολλές ερμηνείες…

string-2

Πηγή εικόνων: Nikos Filiopoulos

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Xenophondas Holevas

Αγαπούμε τον Βύρωνα δεν τον μουτζώνουμε…

Ο Βύρωνας στήθηκε για πρώτη φορά ως καταυλισμός σκηνών από ανθρώπους που το χθες, το σήμερα και το αύριο τους είχε μόνο αγώνα για την επιβίωση.
1924, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αποκαταστάσεως Προσφύγων Μορκεντάου, ανακοινώνει από το παράθυρο του Διοικητηρίου στον Άγιο Λάζαρο, στην τότε παλιά αγορά, τη μετονομασία του συνοικισμού σε «Βύρωνα», με αφορμή την εκατονταετηρίδα από το θάνατο του φιλέλληνα ποιητή.

Οι 15.000 πρώτοι κάτοικοι του Βύρωνα στεγάστηκαν σε κτίσματα που κατέλαβαν συνολικά 100 στρέμματα. Κάθε οικοδομικό τετράγωνο είχε στις άκρες διώροφα κτίρια και στο κέντρο ισόγειες κατοικίες ενός ή δύο δωματίων, με μία εξωτερική τουαλέτα ενός τετραγωνικού μέτρου. Σε κάθε οικογένεια αντιστοιχούσε ένα δωμάτιο. Έχουμε ακόμα και σήμερα μερικά από αυτά και καλό θα ήταν οι νεότεροι να τα επισκεφτούν.

Ο Βύρωνας διέθετε πρωτοποριακές για την εποχή υπηρεσίες και δημόσια κτίρια: Αγορά με είκοσι καταστήματα, σχολείο (στο κτίριο του 1ου-2ου-3ου Δημοτικού), παιδικό σταθμό, μηχανοκίνητο ξυλουργείο, δημόσια λουτρά στη θέση των σημερινών σχολείων της Αγ. Τριάδας, τουρκικό χαμάμ στην πλατεία Δεληολάνη, καθώς και τα κινηματοθέατρα Μον Σινέ και Μαριάννα, ενώ δημιουργείται και νοσοκομείο (στο κτίριο του παλιού Δημαρχείου). Στη Νέα Ελβετία, στο ρέμα που βρίσκεται σήμερα η οδός Καραολή-Δημητρίου, υπήρχαν βοσκοτόπια.

Ο συνοικισμός, παρά τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι πρόσφυγες στις σχέσεις τους με τους κατοίκους της Αθήνας, αναπτύχθηκε με ταχύτατους ρυθμούς και το 1934 ανακηρύχθηκε αυτόνομος Δήμος. Οι γειτονιές του είχαν διατηρήσει έντονα την προσφυγική προέλευση των κατοίκων: Κλαζομενές, Νέα Βρυούλλα, Νέα Αλάτσατα, Κορδελιό, Βυζάντιο, Νέα Έφεσος.

Το 1964 δημιουργείται στον Καρέα ένα καινούργιο κέντρο για την οργανωμένη εγκατάσταση προσφύγων, με την οικοδόμηση των προσφυγικών και εργατικών πολυκατοικιών, όπου στεγάζονται προσωρινά Ρουμάνοι και αργότερα Αρμένιοι και Πόντιοι. Την ίδια περίοδο ξεκινά η ανοικοδόμηση του Βύρωνα, με την αντικατάσταση των προσφυγικών κατοικιών από πολυκατοικίες.

Το 2014 κάποιος ή κάποια πιστεύει ότι αν βάλει μέσα στο φάκελο ένα βρακί, απαξιώνει και γελοιοποιεί το θεσμό των εκλογών ή τους υποψηφίους που ίσως δεν την ικανοποιούν…

ΟΜΩΣ κάποιοι συμπολίτες μας οπωσδήποτε θα αναλάβουν να διοικήσουν αυτή την Προσφυγική περιοχή, που εκτός από αγώνες έχει και πρόοδο μέσα από την προσπάθεια μας.
Έχει και θα συνεχίσει να έχει προβλήματα πολλά, αλλά εμείς …

Αγαπούμε τον Βύρωνα δεν τον μουτζώνουμε…!!!