Αποχή από την εργασία τα σαββατοκύριακα στην καθαριότητα του Δήμου Βύρωνα

Οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του Δήμου Βύρωνα αποφάσισαν να απέχουν από την εργασία αυτό και το επόμενο Σαββατοκύριακο, διαμαρτυρόμενοι για την πολιτική της δημοτικής αρχής.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση που εξέδωσαν διεκδικούν τις υπερωρίες τεσσάρων μηνών, την εκλογική αποζημίωση του 2012, να δοθούν τα χρήματα σε εργαζόμενους για τα αναδρομικά του επιδόματος των 176 ευρώ και να κατέβουν οι κάμερες παρακολούθησης εργαζομένων.

Την Παρασκευή 11/4 θα προχωρήσουν σε στάση εργασίας σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου και θα συγκεντρωθούν στο Δημαρχείο.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑ
ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

Οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του Δήμου Βύρωνα αποφάσισαν διαμαρτυρόμενοι για την πολιτική της δημοτικής αρχή να απέχουν από την εργασία τα Σαββατοκύριακα 5/6 /12/13 -4-2014.

Την Παρασκευή 11/4/ θα προχωρήσουν σε ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου και θα συγκεντρωθούν στο Δημαρχείο.

Την Τετάρτη 9 /4 θα συμμετέχουν στην Γενική Απεργία ενώνοντας την φωνή τους με τους εργαζόμενους στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα απαιτώντας την ανατροπή της βάρβαρης αντεργατικής πολιτικής και της συγκυβέρνησης .

Οι εργαζόμενοι απαιτούν από την δημοτική αρχή να σέβεται τα δικαιώματα τους. Μεταξύ άλλων διεκδικούν τις υπερωρίες τεσσάρων μηνών, την εκλογική αποζημίωση του 2012, να δοθούν τα χρήματα σε εργαζόμενους για τα αναδρομικά του επιδόματος των 176 ευρώ, αφού υπάρχει τελεσίδικη δικαστική απόφαση που τους δικαιώνει. Να κατέβουν οι κάμερες παρακολούθησης εργαζομένων . Να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου.

Το Δ. Σ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια