Παράνομη προσλήψη Δημοτικού Αστυνομικού στο Δήμο Βύρωνα

Πηγή: epoli.gr

Εκατόν πενήντα έξι περιπτώσεις πρώην Δημοτικών Αστυνομικών, που έκαναν χρήση πλαστών δικαιολογητικών, προκειμένου να προσληφθούν ή προσελήφθησαν χωρίς να πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις, εντόπισε ο έλεγχος του Σώματος Επιθεωρητών – Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ), που ολοκληρώθηκε.

Ανάμεσα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι και μία υποψήφια στο Δήμο Βύρωνα, η οποία μοριοδοτήθηκε με επιπλέον 300 μόρια για γνώση αγγλικής γλώσσας και διορίστηκε, ενώ ο υποβληθείς τίτλος δεν αναγνωριζόταν από την προκήρυξη. Σημειώνεται ότι, βάσει του πίνακα κατάταξης, η εν λόγω δεν θα ήταν επιτυχούσα χωρίς τα 300 μόρια της ξένης γλώσσας.

Οι εκθέσεις του ΣΕΕΔΔ, προτείνουν στις αρμόδιες Δημοτικές Αρχές να προβούν στην ανάκληση των εν λόγω διορισμών, ενώ έχουν κοινοποιηθεί και στις Εισαγγελικές Αρχές για τη διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών των εν λόγω υπαλλήλων, αλλά και των κατά περίπτωση διοικητικών οργάνων, που ενέκριναν τις μη νόμιμες προσλήψεις.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια