Την Κυριακή ανάβει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου Βύρωνα

Με μουσική και κάλαντα, θεατρικό παιχνίδι, χριστουγεννιάτικα παραμύθια, πολλές κρητικές λιχουδιές και άφθονα ρακόμελα θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Βύρωνα, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, στις 6.30 το απόγευμα, στο Πάρκο Καραολή και Δημητρίου, απέναντι από το Δημαρχείο της πόλης.

Στην εορταστική εκδήλωση, που ξεκινάει στις 5 το απόγευμα, ο Δήμος Βύρωνα μας καλεί να ακούσουμε μουσική και να παίξουμε με τους μικρούς μας φίλους, να εξερευνήσουμε τη χώρα του Άη Βασίλη μέσα από ένα θεατρικό παιχνίδι και να διαβάσουμε χριστουγεννιάτικα παραμύθια, ενώ ο Άη Βασίλης θα είναι εκεί για να φωτογραφηθούμε μαζί του. Το μουσικό συγκρότημα των μαθητών του 8ου Λυκείου Βύρωνα θα μας ξεσηκώσει με τη συναυλία του για να χορέψουμε, ενώ θα τραγουδήσουμε τα κάλαντα με τη χορωδία του 8ου Δημοτικού Σχολείου Βύρωνα.

Σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, εκτός από την καλή παρέα μικρών και μεγάλων, θα μας συντροφεύσουν και θα μας ζεστάνουν τα κεράσματα τσικουδιάς και ρακόμελων, ενώ θα απολαύσουμε πολλές αγαπημένες κρητικές λιχουδιές.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια