Νοκ άουτ ο ΠΑΟΚ από την Αναγέννηση Βύρωνα

Πηγή: onsports.gr

Η πρώτη μεγάλη έκπληξη για το Κύπελλο Χάντμπολ Ανδρών έγινε στον Βύρωνα, όπου η Αναγέννηση νίκησε 24-20 τον ΠΑΟΚ και τον απέκλεισε από την συνέχεια του θεσμού!

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήταν φιναλίστ τα τελευταία δύο χρόνια και Κυπελλούχος το 2012, αλλά εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων.

«Δεν ξεφεύγουμε από τους στόχους μας»

«Ήταν μία ψυχολογική νίκη, η οποία θα έχει αντίκρισμα αν στα επόμενα τρία ματς- φωτιά του πρωταθλήματος πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Εμείς παρά την μεγάλη πρόκριση δεν ξεφεύγουμε από τους στόχους μας που είναι η παραμονή στην Α1 Ανδρών και να χτίσουμε τις βάσεις ώστε ο Πρόεδρος μας κ. Πουρνάρας να μπορέσει να επενδύσει για να μπορέσει η Αναγέννηση στο μέλλον να πρωταγωνιστήσει. Ελπίζω οι παίκτες μου μέχρι το βράδυ να έχουν ξεχάσει το σημερινό αποτέλεσμα και να ρίξουμε τους τόνους γιατί η συνέχεια είναι δύσκολη», τόνισε ο προπονητής της Αναγέννησης Παναγιώτης Ιατρούδης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ- ΠΑΟΚ  24-20.

Τα πεντάλεπτα: 1-2, 3-4, 4-5, 6-7, 9-9, 12-10 (ημχ.), 13-11, 15-11, 16-14, 20-15, 22-16, 24-20.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Παναγιώτης Ιατρούδης): Μαγκαφουράκης, Γεωργίου 2, Στούμπης Π. 1, Βασιλόπουλος 3, Κωστούλας, Αργυράκης 2, Χατζόπουλος, Φάμπατς 2, Στούμπης Δ. 1, Χατσίκας, Αντωνιάδης, 2 , Λεωνίδας 8, Χάλαρης 3, Χατζηκωνσταντίνου.

ΠΑΟΚ (Στέλιος Υετίων): Ζάγκας, Νικολαϊδης Χ., Παλάσκας 2, Γουργούμης, Πίτσιος, Βότσης, Κοκκώνης 1, Ιλερής, Ορφανουδάκης, Πετρίδης 2, Παπαδόπουλος, Τσακίρης 7, Τσίλης, Τρουμπέτας 5, Τσεσμετζίδης 1, Κεσίδης 2.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια