Αθηναϊκός: “Είσοδος μόνο με προσκλήσεις με Παναθηναϊκό”

Πηγή: superbasket.gr

Η ομάδα του Αθηναϊκού έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της πως στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο 14/12, η είσοδος θα γίνετε μόνο με προσκλήσεις, ενώ παρουσία του Δημήτρη Αποσκίτη έγινε η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Μόνο με προσκλήσεις 

“Η Διοικούσα Επιτροπή του X-LEVEL Αθηναϊκός θέλει να ενημερώσει τους φιλάθλους πως η είσοδος στο κλειστό της Εργάνης, το Σάββατο 14/12 θα γίνεται ΜΟΝΟ με προσκλήσεις.

Παρακαλούνται όσοι δεν έχουν προμηθευτεί πρόσκληση να μην προσέλθουν στο γήπεδο, για να αποφύγουν την ταλαιπωρία, καθώς δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος”.

 Ο δικός μας τρόπος 

“Ποτέ καμία αλλαγή προπονητή δεν αποτελεί… ευχάριστη διαδικασία. Στον X-LEVEL Αθηναϊκό, όμως, τα αδύνατα γίνονται δυνατά, γιατί έχουμε τον δικό μας τρόπο να βλέπουμε τα πράγματα και τις καταστάσεις.

Ο Δημήτρης Αποσκίτης ήταν εκεί. Παρέδωσε τα… κλειδιά της ομάδας στον Γιώργο Ζευγώλη, μίλησε στις παίκτριες, πριν αφήσει τον νέο κόουτς της ομάδας να αναλύσει τις σκέψεις του για τον αγωνιστικό δρόμο που θέλει να πάρει ο X-LEVEL Αθηναϊκός.

Οι δυο τους συνομίλησαν για περισσότερες από δύο ώρες, με τον Δημήτρη Αποσκίτη να δίνει αναλυτική αναφορά για τα πεπραγμένα και τον Γιώργο Ζευγώλη να μιλά μαζί του σε απόλυτα φιλικό τόνο. Γιατί στον X-LEVEL Αθηναϊκό έχουμε διαφορετικό τρόπο λειτουργίας, δεν μας περισσεύει κανείς”.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια