Σωματείο Εργαζομένων Δ.Β.: “Οι δημόσιες υπηρεσίες του Δήμου Βύρωνα δεν είναι ιδιοκτησία κανενός”

Την αντίθεσή του, με την απόφαση του Προέδρου των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών του Δήμου Βύρωνα Φίλιππου Καρατζά, να συνεισφέρει στο έργο του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», εκφράζει το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

Οι  δημοτικές –  δημόσιες υπηρεσίες του Δήμου Βύρωνα
δεν είναι ιδιοκτησία κανενός και δεν μπορεί ο Πρόεδρος
των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών να κάνει ότι θέλει.

Εκφράζουμε την αντίθεσή μας στην πολιτική πρακτική του Προέδρου των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών του Δήμου Βύρωνα και δημοτικού  σύμβουλου της παράταξης του  κ. Δημάρχου, ο οποίος  αξιοποιεί την ιδιότητα του Προέδρου και  προτρέπει τους εργαζόμενους στους παιδικούς σταθμούς  να διακινούν κεράκια  στους γονείς των παιδιών των παιδικών σταθμών  για να συγκεντρωθούν χρήματα για τον  ιδιωτικό σύλλογο η  ΦΛΟΓΑ.

Δεν γνωρίζουμε εάν πρόκειται για μια αφελή  και απερίσκεπτη ενέργεια του  Προέδρου κ. Καρατζά. Όσο γνωρίζουμε δεν αποφάσισε κανένα Δ.Σ να συγκεντρωθούν χρήματα μέσω των παιδικών σταθμών για κανένα ιδιωτικό σύλλογο και για κανένα σκοπό. Ο Δήμος και οι υπηρεσίες του δεν είναι τσιφλίκι κανενός και δεν μπορούν να αξιοποιούνται για το σκοπό που νομίζει ο κάθε πρόεδρος, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο  την ιδιοκτησιακή και καθεστωτική αντίληψη που έχει για τις δημόσιες υπηρεσίες του Δήμου.

Έχουμε επανειλημμένα δείξει έμπρακτα την στήριξη και την αλληλεγγύη μας σε διάφορες κοινωνικές ομάδες που έχουν ανάγκη και θα συνεχίσουμε να παρέχουμε την στήριξη μας.

 Απαιτούμε να σταματήσει αυτή η απαράδεκτη πολιτική πρακτική του Προέδρου  και  να αγωνιστούμε όλοι μαζί για να υπάρξουν πολιτικές προστασίας των παιδιών που αντιμετωπίζουν οξυμένα προβλήματα υγείας με  παρεμβάσεις ηθικής και υλικής αλληλεγγύης.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Yianna Marinou

Καλό θα ήταν οι εργατοπατέρες και μεγαλοβολεμένοι του σωματείου εργαζομένων του δήμου Βύρωνα να βγάλουν την περισπουδαστη μάσκα του…. δήθεν αγωνιστή και να δείξουν το ανθρώπινο πρόσωπο τους. Αλλά ξέχασα!!! Η μάσκα είναι κολλημένη τόσο γερά που δε μπορεί να βγει παρά μόνο μαζί με το πρόσωπο τους. Γι αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε σα λαός και σαν κράτος. Γιατί δεν μπορούμε να προσφέρουμε ο ένας στον άλλον αν δεν…πάρουμε…έγκριση …από τους εργατοπατέρες, αν δεν πάρουμε έγκριση από τα σωματεία, αν δεν πάρουμε έγκριση από αυτόν που μας βόλεψε, αν δεν….ΦΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ!!!!!!!!!!!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!! Εύχομαι το έργο της ΦΛΟΓΑΣ να συνεχίσει , εύχομαι στους γονείς και στα παιδιά της ΦΛΟΓΑΣ να κρατήσουν γερά, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν μάσκες