Οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί του Δήμου Βύρωνα στηρίζουν τη “Φλόγα”

Την πρωτοβουλία να συνεισφέρουν στο έργο του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», ανέλαβαν και φέτος η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών της πόλης μας μέσα από μια κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Φίλιππος Καρατζάς και αντιπροσωπεία των εργαζομένων των παιδικών σταθμών, γονέων και παιδιών επισκέφθηκαν τον ξενώνα της «Φλόγας» και παρέδωσαν στην πρόεδρο Μαρία Τρυφωνίδη, ένα σημαντικό χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Βύρωνα, από τη διάθεση του «κεριού των παιδιών της Φλόγας». Το κεράκι διέθεσε φέτος η «Φλόγα» στη συμβολική τιμή του 1 ευρώ, με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών για τις ανάγκες των παιδιών που νοσούν από καρκίνο και καθημερινά δίνουν τη δική τους μάχη.

Κατά την επίσκεψη στον ξενώνα, η αντιπροσωπεία μοίρασε δώρα στα παιδιά και αντάλλαξε ευχές, ενώ η «Φλόγα» ευχαρίστησε τον Δήμο Βύρωνα και τον Δήμαρχο Νίκο Χαρδαλιά, καθώς και τη Διοίκηση, τα παιδιά και τους γονείς των παιδικών σταθμών για τη συμπαράσταση και την υποστήριξή τους.

«Αξιέπαινη» χαρακτήρισε την πρωτοβουλία των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών ο Δήμαρχος της πόλης Νίκος Χαρδαλιάς, επισημαίνοντας την ανάγκη και τη σπουδαιότητα της έμπρακτης αλληλεγγύης και της προσφοράς, κυρίως στις μέρες μας, ιδιαίτερα όταν η προσφορά σχετίζεται με τα παιδιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μη κερδοσκοπικός Σύλλογος «Φλόγα» δραστηριοποιείται 31 χρόνια με στόχο τη βελτίωση της ιατρικής φροντίδας και των θεσμικών παροχών στις οικογένειες με παιδιά που νοσούν από καρκίνο και μέσα από οργανωμένες δράσεις και με τη βοήθεια των εθελοντών γονιών, έχει καταφέρει να αναδειχθεί σε σημαντικό πυλώνα στήριξης για τη λειτουργία των Ογκολογικών Τμημάτων των Παιδιατρικών Νοσοκομείων και την αντιμετώπιση του καρκίνου της παιδικής ηλικίας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια