Αθηναϊκός: «Επιθετική συμπεριφορά από Κρόνο Αγ. Δημητρίου»

Πηγή: onsports.gr/

Για επιθετική συμπεριφορά, στο μεταξύ τους παιχνίδι, κατηγορούν το γενικό αρχηγό του Κρόνου Αγίου Δημητρίου οι διοικούντες τον Αθηναϊκό.

Το συγκρότημα του Βύρωνα επικράτησε εκτός έδρας του αντιπάλου του, μένοντας όμως με πολλά παράπονα από τη δυσλειτουργία του κλειστού. Αφού εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους μετά τον αγώνα εξέδωσαν και ανακοίνωση, με την οποία ξεκαθαρίζουν πως δεν θα ανεχθούν ξανά στο μέλλον συμπεριφορές που προσβάλουν τη φίλαθλη ιδιότητά τους.

Η ανακοίνωση:

«Ο X-LEVEL Αθηναϊκός είναι ένα σωματείο που σέβεται τους θεσμούς και τους νόμους, που έχει παράδοση στη φιλοξενία των αντιπάλων ομάδων στην Εργάνη. Είναι ένα σωματείο που έχει φροντίσει να διαθέτει όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την τέλεση ενός αγώνα και διατηρεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση το γήπεδό του. Σήμερα είμαστε υποχρεωμένοι να διαμαρτυρηθούμε για τη συμπεριφορά του γενικού αρχηγού του Κρόνου απέναντι στα στελέχη της ομάδας μας. Θεωρώντας ότι καταθέσαμε ένσταση, κάτι που δεν έγινε ποτέ, χρησιμοποίησε ανάρμοστες φράσεις και ύφος που εμείς ουδέποτε έχουμε χρησιμοποιήσει.

Για την ιστορία οι διαιτητές σημείωσαν στο φύλλο αγώνα ότι το 24άρι δεν δούλευε και το ρολόι παρουσίασε δυσλειτουργία καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Γεγονός που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των παικτριών (και των προπονητών) και των δύο ομάδων, αλλά ως εκεί. Δεν ήταν δική μας η προτροπή, ούτε και η ευθύνη. Δεν θελήσαμε να διαταράξουμε τις σχέσεις μας με το φίλο σωματείο, αλλά δεν θα ανεχθούμε συμπεριφορές που προσβάλουν τη φίλαθλη ιδιότητα και το πνεύμα που πρέπει να διέπει τους αγώνες».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια