Επίσκεψη του Γερμανού μαραθωνοδρόμου Franz Lohbusch στο ΚΙΦΒ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η επίσκεψη στο Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Βύρωνα του Γερμανού μαραθωνοδρόμου  Franz Lohbusch, ο οποίος  όπως είχε ανακοινωθεί αφιέρωσε την συμμετοχή του  στην μαραθώνια ιστορική διαδρομή, για να εκφράσει την αλληλεγγύη του στον αγώνα του ελληνικού λαού για τα κοινωνικά και δημοκρατικά  δικαιώματά του και τις ελευθερίες του.

Ο κύριος Franz είπε ότι συγκέντρωσε από εισφορές Γερμανών και Ελλήνων συναγωνιστών το ποσό των 700 ευρώ, το οποίο και έδωσε στο ΚΙΦΒ για την αγορά φαρμάκων για τους ανασφάλιστους άνεργους. Θα πρέπει εδώ να προστεθεί ότι ο Franz δεν εκδηλώνει για πρώτη φορά τα αισθήματα αλληλεγγύης, που τρέφει προς τον ελληνικό λαό αφού, όπως έγινε γνωστό, ήταν ένας από τους τέσσερις πεζοπόρους,  που το 2012 έκαναν την διαδρομή Πάτρας – Αθήνας με το γνωστό σύνθημα «Είμαστε όλοι Έλληνες»!

Στο γεύμα που ακολούθησε παραβρέθηκαν όλα σχεδόν τα μέλη του ΚΙΦΒ, τα οποία αφού ευχαρίστησαν τον Γερμανό συναγωνιστή και όσους συνέβαλαν στην εκδήλωση αυτή αλληλεγγύης προς τον λαό μας και την ενίσχυση του ΚΙΦΒ, περιέγραψαν τα δεινά του ελληνικού λαού και ιδιαίτερα την τραγική κατάσταση των ανέργων, κατάγγειλαν ότι οι εργαζόμενοι και οι επαγγελματίες, που είναι ανασφάλιστοι, εξορίζονται από το νοσοκομειακό σύστημα και την ιατρική όσο και φαρμακευτική προστασία και κλείνοντας υπογράμμισαν την ανάγκη να δυναμώσει η αλληλεγγύη μεταξύ των εργαζομένων και των λαών της Ευρώπης για την ανατροπή αυτής της πολιτικής. Όπως είπαν, η ενότητα των λαών είναι ανίκητη!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια