Έκκληση προς οδηγούς φορτηγών από το ΚΙΦΒ

Πηγή: athina984.gr

Έκκληση απευθύνει το Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Βύρωνα σε όσους οδηγούς φορτηγών δραστηριοποιούνται στην Ιταλία, για μεταφορά φαρμάκων από την πόλη FORLI.

«Έχουμε ανάγκη να παραλάβουμε φάρμακα που δωρίζονται στο Κοινωνικό Ιατρείο από φίλους στην Ιταλία. Η ποσότητα των φαρμάκων είναι αρκετές κούτες και γι’ αυτό χρειαζόμαστε ένα φορτηγό για να τα μεταφέρει δωρεάν, στο Ιατρείο στην  Αθήνα» αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

«Τα φάρμακα βρίσκονται στην πόλη FORLI της Ιταλίας. Παρακαλείται όποιο φορτηγό αυτοκίνητο διευκολύνεται από τα δρομολόγιά του ας παραλάβει τα φάρμακα για λογαριασμό του ΚΙΦΒ, καθώς θα επιστρέφει στην Αθήνα. Αυτό θα αποτελούσε σημαντική πράξη αλληλεγγύης και μεγάλη βοήθεια για μας» καταλήγει η ανακοίνωση.

Το Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Βύρωνα, εξασφαλίζει δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες και φάρμακα σε όλους τους ανασφάλιστους άνεργους και άπορους συμπολίτες μας.

Στα τέσσερα και πλέον χρόνια λειτουργίας του έχει εξυπηρετήσει συνολικά 19.000 περίπου επισκέπτες. Το Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Βύρωνα, απευθύνεται σε όλους τους πολίτες ανεξάρτητα από το τόπο κατοικίας τους.

Ώρες λειτουργίας καθημερινά: 10.30 – 13.30 & κάθε Τετάρτη 16.00 -17.30 Ελλησπόντου 12, Βύρωνας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια