Στιγμιότυπα από την αντιφασιστική διαδήλωση στο Βύρωνα (Βίντεο)

Πηγή: elgnomi.gr

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή η αντιφασιστική διαδήλωση στο Βύρωνα με κεντρικό σύνθημα «Οι φασίστες – νεοναζί δε χωράνε στις γειτονιές μας»Παρά το τσουχτερό κρύο, μεγάλη ήταν η ανταπόκριση όχι μόνο νέων αλλά και μεγάλης ηλικίας πολιτών που συμμετείχαν στην πορεία που έγινε στους δρόμους της πόλης.

Το συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε ύστερα από κάλεσμα σωματείων (Σωματείο εργαζομένων δήμου Βύρωνα, Ζ’ ΕΛΜΕ), συλλογικοτήτων (Κοινωνικό Πολιτιστικό Κέντρο “Λαμπηδόνα”, Πρωτοβουλία ενάντια στα χαράτσια, Δίκτυο Αλληλεγγύης, Πολίτες του Βύρωνα, Συνέλευση Κατοίκων Βύρωνα, Καισαριανής, Παγκρατίου, κ.α.) δημοτικών παρατάξεων (Στάση Βύρωνα, Αριστερή Παρέμβαση Πολιτών Βύρωνα) φορέων της πόλης (σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων) και πολιτικών οργανώσεων.

Η πορεία ξεκίνησε από την πλατεία Αγ. Λαζάρου στις 19:30 και συνεχίστηκε σε κεντρικούς και παράπλευρους δρόμους της πόλης. Κατά τη διάρκεια της πορείας,  ακούγονταν συνθήματα κατά του φασισμού και της Χ.Α. ενώ η  παρουσία της αστυνομικής δύναμης ήταν διακριτική.


Στη διαδήλωση συμμετείχαν και οι δημοτικές παρατάξεις «Δύναμη Ελπίδας» «Αριστερή Παρέμβαση Πολιτών Βύρωνα, και «Στάση Βύρωνα.


Το μπλοκ των μελών της τ.ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Βύρωνα


Παρών στη διαδήλωση και ο Συμπαραστάτης του Δημότη της πόλης, Δ. Σάρολας

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια