Πουλής: «Αποχωρώ και ευχαριστώ»

Παρελθόν από τον Αθηναϊκό αποτελεί ο Χρήστος Πουλής, καθώς αποχώρησε από το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Οικογενειακοί λόγοι τον ανάγκασαν να θέσει τέλος στη συνεργασία του με το συγκρότημα του Βύρωνα, καθώς η απουσία του από την Αθήνα δεν του επέτρεπε να βρίσκεται κοντά στην ομάδα. Με δημόσια δήλωσή του ευχαριστεί όλους όσοι τον εμπιστεύτηκαν, αλλά και τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε στη σύντομη παρουσία του στον Αθηναϊκό.

Η δημόσια δήλωση του Χρήστου Πουλή: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο τουΑθηναϊκού κ. Γιέσπερ Γουίκστρομ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, τους άμεσους συνεργάτες του Σωτήρη και Γιάννη Ντάνο, καθώς και το δήμαρχο Βύρωνα Νίκο Χαρδαλιάγια την αμέριστη υποστήριξή του. Οικογενειακοί λόγοι με αναγκάζουν να είμαι για μεγάλο διάστημα εκτός Αθηνών με αποτέλεσμα να πρέπει να αποχωρήσω από τη θέση του τεχνικού διευθυντή του Αθηναϊκού. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους άμεσους συνεργάτες μου, στον Σταύρο Γκαρανέ, στον προπονητή και το σταφ τις ομάδας και φυσικά στις αθλήτριες που με εμπιστεύθηκαν σε αυτό το νέο ξεκίνημα του Αθηναϊκού».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια