Έκκληση για αντικαρκινικά φάρμακα από το Κοινωνικό Φαρμακείο Βύρωνα

Έκκληση για το εμβόλιο GARDOSIL κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας απευθύνει το Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Βύρωνα:

“Κάνουμε έκκληση για το εμβόλιο GARDOSIL κατά του καρκίνου τραχήλου της μήτρας, το οποίο χρειάζεται επειγόντως μαθήτρια 18 ετών, τελειόφοιτh λυκείου, την οποία αδυνατεί να καλύψει η ανασφάλιστη και άνεργη μητέρα της. Η μαθήτρια έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου στο ΙΚΑ Παγκρατίου, όπου στη συνέχεια της δήλωσαν ότι τα εμβόλια τελείωσαν και συνεπώς αδυνατούν να της κάνουν τις υπόλοιπες 2 δόσεις.

Παρακαλούμε όποιον θέλει να βοηθήσει, να επικοινωνήσει με το Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Βύρωνα (ΚΙΦΒ) στα τηλέφωνα που αναγράφονται.

Το Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Βύρωνα υπογραμμίζει ότι η έλλειψη εμβολίων των κλασσικών μεταδοτικών ασθενειών είναι τρομακτική και διευρύνεται. Επικοινωνήσαμε με το Κ.Υ Βύρωνα, το Κέντρο του Παιδιού Καισαριανής, το ΠΙΚΠΑ Παγκρατίου, το ΠΙΚΠΑ στην Καρόλου και κρατικά νοσοκομεία από τα οποία επιβεβαιώνεται η γύμνια και η υποκριτική πολιτική του υπουργείου Υγείας και της κυβέρνησης για τους ανασφάλιστους άνεργους και άπορους και τις στοιχειώδεις ανάγκες τους Από παντού επιβεβαιώνεται η συνεχής και μεγάλη έλλειψη εμβολίων. Η έλλειψη εμβολίων συνιστά άμεσο κίνδυνο για την υγεία των παιδιών των φτωχών οικογενειών και γενικότερα την δημόσια υγεία”.

Στοιχεία επικοινωνίας:

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΒΥΡΩΝΑ (ΚΙΦΒ)

Ελλησπόντου 12, ΤΚ 162 32, Βύρωνας

210-7628209, 6977-747431,

Email: [email protected]

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια