Παρέμβαση στο ΑΤ Βύρωνα για την επίθεση στον Χρ. Παναγιωτόπουλο

Πηγή: politestouvirona.blogspot.gr

Αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τις δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης του Δήμου Βύρωνα, φορείς πολιτών, καθηγητών και εργαζομένων του Δήμου, επισκέφτηκε το Σάββατο 21/9/13 το ΛΖ΄ Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα και συναντήθηκε με τον Διοικητή του.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η καταγγελία του ανησυχητικού περιστατικού της διαρκούς παρενόχλησης και διατάραξης της οικογενειακής ειρήνης του προέδρου των εργαζομένων του Δήμου Χρήστου Παναγιωτόπουλου που κατέληξε σε απειλή της ζωής από άγνωστό του πολίτη του Βύρωνα.

Η συνάντηση με τον Διοικητή του Τμήματος έγινε αφού προηγουμένως ο πρόεδρος των εργαζομένων είχε καταγγείλει δύο φορές το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα και είχε καταθέσει και έγγραφη αναφορά.

Στη συνάντηση κατατέθηκαν οι απόψεις των φορέων και ζητήθηκε να διασφαλίζεται η αξιοπρέπεια των πολιτών όταν έρχονται σε επαφή με την ΕΛΑΣ και να τους παρέχεται ουσιαστική ασφάλεια.

Ο Διοικητής του ΛΖ΄ Αστυνομικού Τμήματος αφού άκουσε προσεκτικά αυτά που κατέθεσαν οι φορείς εγγυήθηκε ότι δεν πρόκειται να ενοχληθεί ξανά ο πρόεδρος του σωματείου.

Στην παράσταση παρευρέθηκαν:

  • Οι δημοτικοί σύμβουλοι Γουδέλης Τάσος, Κατωπόδης Άκης, Σωτηρόπουλος Αλέξης και Χαλικιάς Χριστόφορος.
  • Το μέλος του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ Τζιορτζιώτης Σταύρος.
  • Οι δημοτικές παρατάξεις Στάση Βύρωνα, Αριστερή Παρέμβαση Πολιτών, Δύναμη Ελπίδας
  • Το σωματείο εργαζομένων Δήμου Βύρωνα, Οι Πολίτες του Βύρωνα, Η ανοιχτή πρωτοβουλία ενάντια στα χαράτσια, Το Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο Βύρωνα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια