«Μυστικός δείπνος» δημάρχων με τον πρωθυπουργό στην Κηφισιά

Πηγή: attikipress.gr

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης γευμάτισαν από κοινού με ορισμένους δημάρχους της Αττικής τη Δευτέρα το βράδυ σε γνωστή ταβέρνα στην Κηφισιά, με κεντρικό θέμα συζήτησης τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Μεταξύ των δημάρχων, ήταν οι δήμαρχοι Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης, Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης, Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς και Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός κατέγραψε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική αυτοδιοίκηση, ενώ η συζήτηση περιστράφηκε και γύρω από τις αλλαγές στον εκλογικό νόμο που προωθεί ο υπουργός Εσωτερικών και παρείχε λεπτομέρειες σχετικά με τα κυβερνητικά σχέδια.

Μάλιστα, όπως καταγράφεται από πληροφορίες, η κυβέρνηση δείχνει διατεθειμένη να προχωρήσει τις αλλαγές εν όψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών και προς αυτήν την κατεύθυνση κινήθηκε η συζήτηση.

Πηγή εικόνας: Πρώτο Θέμα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια