Αλλαγή ρόλου για τον Κεραμιδά στον Αθηναϊκό

Πηγή: gazzetta.gr

Ο Έλληνας προπονητής θα μετακομίσει στις ΗΠΑ και πλέον στον Αθηναϊκό αναζητούν τον νέο επικεφαλής της τεχνικής τους ηγεσίας.

Η ανακοίνωση του Αθηναϊκού αναφέρει:

«Η Διοικούσα Επιτροπή του Αθηναϊκού ανακοινώνει τη μετακίνηση του Κώστα Κεραμιδά από τη θέση του προπονητή σε αυτή του τεχνικού συμβούλου.

Η μετακόμισή του στην Ουάσιγκτον μετατρέπει αλλά δεν αλλάζει στο ελάχιστο, παρά τις Κασσάνδρες και τα… κοράκια, που θέλησαν να διοχετεύσουν στον χώρο του γυναικείου μπάσκετ την “είδηση” – διακαή τους πόθο, περί διάλυσης του Αθηναϊκού, τον σχεδιασμό της ομάδας.

“Παρότι μου αποδόθηκαν δηλώσεις που ουδέποτε έκανα, θα επιμείνω στο μοναδικό πράγμα που είπα από την πρώτη στιγμή: Αναντικατάστατοι στον φετινό μας σχεδιασμό είναι ο Γιέσπερ Ουίκστρομ και οι αδερφοί Ντάνοι. Όλοι οι άλλοι είμαστε αναλώσιμοι και κανείς δεν επηρεάζει το πλάνο” είπε ο Κώστας Κεραμιδάς και συμπλήρωσε:

“Έσπευσαν πολλοί να εκμεταλλευτούν αυτή τη συγκυρία. Όχι από αγωνία, αλλά για να “χτυπήσουν” τον Αθηναϊκό. Οι βάσεις που έχουν μπει είναι τόσο γερές, που η δική μου μετακόμιση δεν τις επηρεάζει κατ’ ελάχιστον. Άλλωστε, σύντομα θα είναι στην Αθήνα οι νέοι διοικητικοί ηγέτες και θα επιβεβαιώσουν αυτά που λέω.

Συνεχίζω να εργάζομαι για τον Αθηναϊκό, παραμένω κομμάτι αυτής της νέας μεγάλης προσπάθειας, θα είμαι “παρών” με περισσότερους από έναν τρόπους”.

Ο Αθηναϊκός θα συνεχίσει τις αμέσως επόμενες μέρες τις ανακοινώσεις, τόσο για τον νέο προπονητή, για τον οποίο θα εισηγηθεί ο νέος τεχνικός σύμβουλος της ομάδας, όσο και για τις μεταγραφές που απομένουν για να ολοκληρωθεί το ρόστερ.

Επίσης, ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους πως ο Αθηναϊκός αγοράζει, δεν πουλάει…»

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια