Αθηναϊκός: Επένδυση με Μαριόλη, Κουτανίτου

Πηγή: onsports.gr

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον συνεχίζει τις κινήσεις ενίσχυσής του, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ο Αθηναϊκός.

Οι διοικούντες το συγκρότημα του Βύρωνα ολοκλήρωσαν δύο μεταγραφικές κινήσεις, που αποτελούν παράλληλα επένδυση για το μέλλον, εντάσσοντας στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας την Ευγενία Μαριόλη από τα τμήματα υποδομής του και τη Φραντζέσκα Κουτανίτου που την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στον Πρωτέα Βούλας.

Η ανακοίνωση:

«Ο Αθηναϊκός συνεχίζει τη στελέχωση του ρόστερ του, έχοντας όμως παράλληλα και το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, αναζητώντας ό,τι καλύτερο υπάρχει στις μικρές ηλικίες. Η Ευγενία Μαριόλη (με την άσπρη μπλούζα στη φωτογραφία) είναι γέννημα θρέμμα Αθηναϊκός και αγωνίζεται στη θέση «5». Είναι μεγάλη χαρά να τη βλέπουμε να μετρά τη βήματά της και να φτάνει στο σημείο να υπολογίζεται από τον κόουτς Κεραμιδά για την πρώτη ομάδα. Η Φραντζέσκα Κουτανίτου (με την κόκκινη μπλούζα στη φωτογραφία) επέστρεψε από τον Πρωτέα Βούλας, όπου είχε μετακομίσει για έναν χρόνο. Η ταλαντούχα σούτινγκ γκαρντ θα ενισχύσει, όπως και η Ευγενία, και την ομάδα Νεανίδων, ενώ υπολογίζεται και για την πρώτη ομάδα».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια