Στη Γ` Εθνική η Δόξα Βύρωνα

Πηγή: sportday.gr

Τι κι αν απομένουν δυο αγωνιστικές για το τέλος της διαδικασίας των μπαράζ της ανόδου στη Γ’ Εθνική, η κατάσταση στον 9ο όμιλο της σχετικής διαδικασίας έχει ξεκαθαρίσει. Η Δόξα Βύρωνα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 9ου ομίλου των μπαράζ, νίκησε το Χαραυγιακό (2-0) και σε συνδυασμό με την ισοπαλία (2-2) στο ματς του Μοσχάτου με τον Εθνικό, εξασφάλισε μαθηματικά την άνοδό της στη Γ’ Εθνική.

Η ομάδα του Βύρωνα επιστρέφει μετά από αρκετά χρόνια στη Γ’ Εθνική. Η τελευταία φορά που συνέβη αυτό ήταν τη σεζόν 1999-2000. Εκτοτε ακολούθησαν πολλές σεζόν στη Δ’ Εθνική και στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αθηνών. Τη φετινή αγωνιστική περίοδο η Δόξα κατέκτησε το πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣΑ και έτσι συμμετείχε στα μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική, την πρώτη πανελλήνια ερασιτεχνική κατηγορία αφού η Δ’ Εθνική καταργείται.

Στο παρελθόν η Δόξα Βύρωνα είχε αγωνιστεί κατά καιρούς και στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, ωστόσο η τελευταία φορά που συνέβη αυτό ήταν τη σεζόν 1998-1999. Θα μπορέσει η ομάδα που ανήκει στην οικογένεια του Γιώργου Τζαβέλλα να επανέλθει ξανά στις επαγγελματικές κατηγορίες; Οπως και να έχει, για αρχή η επιστροφή στη Γ’ Εθνική δεν είναι μικρό πράγμα…

Πηγή εικόνας: Kostas Anagnostopoulos

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια