Εργαζόμενοι Δ. Βύρωνα: Να αποσυρθεί το σ/ν Μανιτάκη

Πηγή: aftodioikisi.gr

Να αποσυρθεί το σχέδιο νόμου του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης με το οποίο δίνεται δυνατότητα κατάργησης και συγχώνευσης ΝΠΙΔ και ΝΠΔΔ του δημοσίου και των ΟΤΑ και την απόλυση των εργαζομένων μ’ ένα προεδρικό διάταγμα, ζητά με επιστολή του στον Α. Μανιτάκη το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Βύρωνα.

«Ζητάμε κ. υπουργέ να αποσυρθεί το σχέδιο νόμου – Οργάνωση Δημόσιας Διοίκησης και άλλες διατάξεις – που έχει δοθεί για διαβούλευση και με το οποίο προωθούνται βαθιές αντιδραστικές τομές στη δημόσια διοίκηση σε βάρος των δημόσιων και δημοτικών υπηρεσιών, των δικαιωμάτων των εργαζομένων και θα οδηγήσει στην απόλυση χιλιάδες εργαζόμενους», αναφέρεται στην επιστολή.

Και προστίθεται: «Ιδιαίτερα η προωθούμενη διάταξη με την οποία μπορούν να καταργούνται ή να συγχωνεύονται Ν.Π.Δ.Δ. ή να μετατρέπονται σε Ν.Π.Ι.Δ. με προεδρικό διάταγμα, οδηγεί στην κατάργηση υπηρεσιών με δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα, που σήμερα καλύπτουν βασικές ανάγκες για τους πολίτες. Ανοίγει το δρόμο για την ιδιωτικοποίηση ή το κλείσιμο δημοσιών και δημοτικών υπηρεσιών και την απόλυση χιλιάδων εργαζομένων.»

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια