Mαθήματα πυγμαχίας στο 1ο Δημοτικό Κέντρο Άθλησης

Πηγή: dimosbyrona.gr

O Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Βύρωνα, στο πλαίσιο του διαρκούς εμπλουτισμού των αθλητικών προγραμμάτων του, διοργανώνει και μαθήματα Πυγμαχίας για παιδιά και ενήλικες.

Η Πυγμαχία είναι ένα είδος πολεμικής τέχνης που βελτιώνει τη φυσική κατάσταση και αυξάνει την αυτοπεποίθηση. Ως πολεμική τέχνη είναι κατά κύριο λόγο μέθοδος αυτοάμυνας, για αυτό και η φιλοσοφία της βασίζεται στην αυτοσυγκέντρωση, την οξυδέρκεια και τη στρατηγική ικανότητα, ενώ δεν προϋποθέτει ιδιαίτερη σωματική δύναμη από τους ασκούμενους.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 19.00 – 20.00 και κάθε Πέμπτη 20.00 – 21.00 στο 1ο Δημοτικό Κέντρο Άθλησης και απευθύνεται σε άντρες, γυναίκες και παιδιά που επιθυμούν να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση με ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο.

Υπενθυμίζουμε ότι στο 1ο Αθλητικό Κέντρο Άθλησης λειτουργούν ήδη τα εξής προγράμματα, τα οποία είναι ανοιχτά σε νέες εγγραφές:

  1. Αεροβική γυμναστική (μόνο για ενήλικες)
  2. Σουηδική γυμναστική (μόνο για ενήλικες)
  3. Θεραπευτική γυμναστική (μόνο για ενήλικες)
  4. Θεραπευτική yoga (μόνο για ενήλικες)
  5. Pilates (μόνο για ενήλικες)
  6. Πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης (μόνο για ενήλικες)
  7. Baby aerobic (μόνο για παιδιά) και
  8. Πρόγραμμα άθλησης για παιδιά με ειδικές ανάγκες, το οποίο στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες για όλα τα προγράμματα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στα τηλέφωνα 210 7665335, 210 7609340 και 210 7609350.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια