Επιτυχής η διοργάνωση του 4ου Φεστιβάλ Κινεζικών Πολεμικών Τεχνών στον Βύρωνα

Πηγή: dimosbyrona.gr

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο Φεστιβάλ Κινεζικών Πολεμικών Τεχνών που συνδιοργάνωσαν η Ελληνική Ομοσπονδία Γουσού – Κουνγκ Φου και ο Δήμος Βύρωνα, το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Γυμναστήριο της πόλης.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ oι παραβρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν πολεμικές τέχνες και να παρακολουθήσουν επιδείξεις Sanda, Qingda, Tao-Lu, Semi Contact και τεχνικών αυτοάμυνας.

Οι επιδείξεις των Σωματείων και των Συλλόγων ενθουσίασαν το κοινό, ενώ η συμμετοχή αθλητών από όλη την Ελλάδα και παιδιών με ειδικές ανάγκες απέσπασε το θερμό χειροκρότημα του κόσμου. Οι παραβρισκόμενοι υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά και την ομάδα των μικρών μαθητών που παρουσίασε την τεχνική επίδειξης «Ο χορός του λιονταριού».

Στο Φεστιβάλ συμμετείχαν συνολικά 16 σωματεία – μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας: Αθλητικός Σύλλογος Κέας «Αρισταίος», Αθλητικός Όμιλος «Μπάλιος», Αθλητικός Σύλλογος Σαολίν Γου Κουνγκ Βορείων Προαστίων, Αθλητικός Σύλλογος Κινέζικων Πολεμικών Τεχνών Πύργου, Ελληνικός Σύλλογος Κινέζικων Πολεμικών Τεχνών, Πολιτιστικό Σωματείο «Ιντερτσάινα», Αθλητικός Σύλλογος Κινέζικων Πολεμικών Τεχνών «Η Τέχνη του Αετού», Γυμναστικός και Φιλοσοφικός Όμιλος Χαλανδρίου, Αττικός Όμιλος Πολεμικών Τεχνών, Αθλητικός Όμιλος «Η Αρένα», Αθλητικός Σύλλογος «Βόρειος Αετός», Γυμναστικός Σύνδεσμος «Ο Προμηθέας», Αθλητικός Σύλλογος «Αετός Γαλατσίου», Αθλητικός Σύλλογος «Κεραμεικός», Αθλητικός Σύλλογος «Η Ατραπός Νέου Κόσμου», Γυμναστικός Σύλλογος Μαχητικών Τεχνών Ιλισίων, Αθλητικός Σύλλογος «Ανάτασις» και Φιλοσοφικός και Γυμναστικός Σύλλογος Κουνγκ Φου Βορείων Προαστίων.

Να σημειωθεί ότι το Φεστιβάλ είναι το 3ο κατά σειρά που διοργανώνεται στον Δήμο Βύρωνα , ο οποίος στο πλαίσιο της προαγωγής του αθλητισμού είναι πάντα αρωγός σε κάθε πρωτοβουλία που έχει ως στόχο να φέρει τους πολίτες πιο κοντά στον αθλητισμό.

Υπεύθυνη για τη διοργάνωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης ήταν η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων και Εθιμοτυπίας Ιουλία Κιούπη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια