Εντοπίστηκε κυνηγετικό όπλο σε σχολείο στο Βύρωνα

Πηγή: zougla.gr

Ένα κυνηγετικό όπλο βρέθηκε από περαστικούς, έξω από δημοτικό σχολείο του Βύρωνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όπλο εντοπίστηκε από περαστικούς έξω από τον προαύλιο χώρο του σχολικού συγκροτήματος μέσα σε θάμνους.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, άνδρες της οποίας το έστειλαν σε εργαστήρια για έλεγχο.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από ένα χρόνο στο συγκεκριμένο Δημοτικό σχολείο είχαν βρεθεί από μαθητές ένα πολυβόλο κινεζικής κατασκευής, 39 σφαίρες διαμετρήματος 9mm και ένα ξιφίδιο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

4 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Papadimitriou Panos

Στο τέλος του Αυγούστου στο 5-11 δημοτικό σχολείο στον Βύρωνα σε ένα παρτέρι μέσα στο προαύλιο 4 μαθητές που περπατούσαν στο προαύλιο βρήκαν ένα πολυβόλο κινεζικής προέλευσης 39 σφαίρες τον 9μμ και ένα μαχαίρι. Με ενέργειες ενός γονιού καλέστηκε η αστυνομία και μάζεψαν τα αντικείμενα. Η ενέργειες που έγιναν τότε ήταν μια ματιά στο προαύλιο χώρο και τέλος. Μέτα από επτά μήνες 13-3-2013 στο ίδιο ακριβώς σημείο στο πρώτο διάλυμα μαθητές της πέμπτης τάξης ξέθαψαν μια καραμπίνα Κυνηγετική . Και πάλι αστυνομία και διαβεβαιώσεις ότι ο χώρος είναι ασφαλές. Την επομένη 14-3-2013 στο ίδιο σημείο βρέθηκε ένας σωλήνας μεταλλικός σε μορφή κάνης όπλου που δεν τον είχαν βρει την προηγούμενη μέρα. Όταν κάποια παιδιά ανασκαλίσουν καμιά χειροβομβίδα στο ίδιο παρτέρι και δεν είναι το ίδια τυχερά με τα προηγούμενα τότε θα κάνουν όλη τους σοκαρισμένους(διευθυντές σχολίων αστυνομία δημαρχεία κ.α) Ο χώρος στα σχολεία είναι αφύλακτος και δεν ανάβει ούτε μια λάμπα πουθενά τα βράδια(δεν ανησυχεί κανένας)μόνο εμείς η γονείς που θα αναγκαστούμε να προσφύγουμε στην εισαγγελια αθηνων.

Ερρίκος Μαργαρίτης

Τι θα πει <<…μόνο εμείς οι γονείς που θα αναγκαστούμε να προσφύγουμε στην εισαγγελία Αθηνών.>> γιατί δεν έγινε ήδη. Περιμένουμε να γίνει το κακό ?

Panos Ifantis

auta na ta vlepoun oi tranoi tou vyrona

Kostas Stefanakis

ο δημαρχος ασχολητε μονο στο να δινει τριανταφυλιες σε στολισμενα μπαλκονια στα σοβαρα θεματα ειναι απων,αν δεν υπαρχει καμερα δεν εμφανιζετε ποτε,οπως και η δημοτικη αστυνομια που υπαρχει μονο για να συνοδευει το δημαρχο οπου υπαρχουν καμερεςνπρωινα στην αγορα του βυρωνα γινεται χαμος απο διπλοπαρκαρισματα,δημοτικη πουθενα για να κοβει κλησεις,τερμαστην καισαρειας που στριβει το τρολλευ συνεχεια στο καφενειο και στο κεντρο αλλοδαπων του δημου διπλοπαρκαρισμμενα και το τρολλευ και τα λεωφορεια κολλανε συνεχεια πληρης αδιαφορια για να πανε να κοψουν καμια κληση για παρανομο παρκαρισμα,το μονο που ξερουν βολτες με το αυτοκινητο 3 3 μαζι γυναικες συνηθως κουβεντουλα και αραλικι ψηλα στην θεοτοκοπουλου στο βουνο για να μην φαινονται οτι τεμπελιαζουν μεχρι να σχολασουν.και παντα με τα καφεδακια στα χερια τους.