Τέσσερα μεγάλα έργα σε εξέλιξη

Την πρώτη της συνεδρίαση πραγματοποίησε την Παρασκευή η Ομάδα Εργασίας «Προγραμματισμού και Τεχνικών Θεμάτων», η οποία ήταν και η εναρκτήρια για τη λειτουργία των Ομάδων Εργασίας, υπό την προεδρία του Δημάρχου Βύρωνα Νίκου Χαρδαλιά.

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης, οι συμμετέχοντες συζήτησαν για τα έργα που βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη στο Δήμο μας και για την ακριβή φάση στην οποία βρίσκεται το καθένα από αυτά. Πιο συγκεκριμένα και μεταξύ άλλων, έγινε αναφορά και διεξοδική συζήτηση για τα εξής έργα:

  • Τον Παιδικό Σταθμό στην Γρανικού και Ζακύνθου, για τον οποίον έχει ήδη βγει η άδεια κατασκευής, ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για την ανάδειξη αναδόχου και ολοκληρώνονται οι απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες για την εγκατάστασή του. Ο νέος Παιδικός Σταθμός χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «ΕΣΠΑ», Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική», και η κατασκευή του αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στον Μάρτιο και να ολοκληρωθεί μέχρι τον Απρίλιο του 2014.
  • Το «Σταθοπούλειο» Πολιτιστικό Κέντρο, το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Θησέας», είναι σε τελική φάση ολοκλήρωσης και αναμένεται να παραδοθεί μέσα στο επόμενο τρίμηνο.
  • Το Κλειστό Γυμναστήριο του Καρέα, το οποίο είναι από τα ελάχιστα αθλητικά έργα στην Ελλάδα που εντάχθηκε και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «ΕΣΠΑ», Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική», και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι τον Ιούνιο του 2013.
  • Το Κλειστό Βιοκλιματικό Κολυμβητήριο, στο οποίο έχουν ολοκληρωθεί οι εκσκαφές και η θεμελίωση του έργου και αυτή τη στιγμή προχωρά η σκυροδέτηση του φέροντος οργανισμού. Και αυτό το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «ΕΣΠΑ», Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και Περιφέρεια Αττικής, και αναμένεται να ολοκληρωθεί την άνοιξη του 2014.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της συνεδρίασης συζητήθηκαν και μικρές αναπλάσεις και παρεμβάσεις που σχεδιάζονται στην πόλη μας, καθώς και η δυνατότητα ένταξής τους σε χρηματοδοτικά προγράμματα.

Κλειστό Γυμναστήριο του Καρέα «Σταθοπούλειο» Πολιτιστικό Κέντρο Παιδικός Σταθμός στην Γρανικού και Ζακύνθου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια