A.O. Χαϊδάρι – Αθηναϊκός 3-1

Πηγή: skaouter.gr

Με το… αριστερό μπήκε το 2013 για τον Α.Σ. Αθηναϊκό, καθώς το ιστορικό σωματείο γνώρισε την ήττα από το Χαϊδάρι με 3-1 και έκλεισε αρνητικά τον α’ γύρο.

Εκτός από την κακή εμφάνιση, η ομάδα του Βύρωνα “πλήρωσε” και τις αποφάσεις του διαιτητή, Παππά, από τον οποίο οι “λόρδοι” έχουν τρομερά παράπονα ειδικότερα για τη φάση στην οποία οι ”μπλε” πέτυχαν το δεύτερο τέρμα. Συγκεκριμένα, ο Αθηναίος ρέφερι στο 18′ δεν καταλόγισε… καθαρό πέναλτι σε ανατροπή του Ζαμπαρά από τον Αρβανίτη, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό δεν δίστασε να υποδείξει την εσχάτη των ποινών σε πεντακάθαρη -εναέρια-μονομαχία του Μηλιώνη με τον Σπύρο. Αυτό είχα σαν αποτέλεσμα, το σωματείο των νοτίων προαστίων μόλις στο 20′ να βρίσκεται με δυο τέρματα πίσω στο σκορ.

Στο α’ μέρος, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και άνοιξαν το σκορ στο 9′ χάρις σε γκολ που σημείωσε ο Πανούσης. Στο 20′ ο Παππάς υπέδειξε πέναλτι το οποίο αμφισβήτησαν εντονότατα οι άνθρωποι των φιλοξενούμενων, όταν ο Σπύρο βρέθηκε πεσμένος στην περιοχή σε επαφή που είχε με τον Γιώργο Μηλιώνη. Ο… παθών ανέλαβε την εκτέλεση διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του. Στο 28′ ο Καρώνας εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση που δημιουργήθηκε στα καρέ του Μηλιώνη και με ψύχραιμο πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Το μόνο που κατάφερε το συγκρότημα του Ηλία Καλοπήτα ήταν να μειώσει στο 45′ με τον Παναγιώτη Δρυμούση, μετά από σέντρα του Παύλου Μπίτιλη.

Κάκιστη η διαιτησία του Παππά ο οποίος είχε βοηθούς τους Ταρανά και Απτόσογλου.

ΧΑΪΔΑΡΙ (Κώστας Αρζένης):
 Κόρδας, Σουμελίδης (85′ Παραγιουδάκης), Ρούσα, Μεσίνι, Αρβανίτης, Μπάτης, Ρούπι, Χριστούλης, Καρώνας (53′ Πλιακοστάμος), Σπύρο, Πανούσης (77′ Πολίτης).

Α.Σ. ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ηλίας Καλοπήτας): 
Μηλίωνης, Βλαχογιάννης, Τασιούλας (32′ Μπίτιλης), Τζανετής, Κορρές, Καφαλίδης, Μποτσιβάλης, Μανταδάκης (32′ Λεβέντης), Ζαμπαράς, Ρεντζής (58′ Ζελέκου), Δρυμούσης

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια