ΒΥΡΩΝΑΣ-ΚΑΘΑΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ: “Ψάχνουν τα 750.000 ευρώ στην Δημοτική Επιχείρηση!”

Την παρέμβαση των ελεγκτικών μηχανισμών και της Δικαιοσύνης για τις υποχρεώσεις περίπου 750.000 ευρώ που δεν υπολογίστηκαν στον πρόσφατο ισολογισμό της Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Βύρωνα, ζητά με ανακοίνωσή της η Δημοτική Παράταξη «ΒΥΡΩΝΑΣ-ΚΑΘΑΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ».

Στην ανακοίνωση της αναφέρει επίσης οτι η Δημοτική Επιχείρηση κεφαλαιοποίησε ζημιές περίπου 15.000.000 ευρώ, τις οποίες ουδείς εξήγησε ποτέ στους πολίτες πως δημιουργήθηκαν.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Φαίνεται πως στην σημερινή εποχή των Μνημονίων και της Οικονομικής Κρίσης που μαστίζει την κοινωνία,για να υπάρξει άμεση και σοβαρή παρέμβαση των ελεγκτικών μηχανισμών και της Δικαιοσύνης σε θέματα διαφθοράς και κακοδιαχείρισης,πρέπει απαραίτητα να έχει προηγηθεί η ανάλογη “προβολή” των ΜΜΕ και η θεματολογία να αφορά συνήθως την κεντρική πολιτική σκηνή και πρόσωπα ευρύτερου δημόσιου ενδιαφέροντος, όπως έγινε με τον ΕΟΤ.

Στην περίπτωση όμως της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ, που πρόσφατα κεφαλοποίησε ζημιές περίπου 15.000.000 ευρώ, τις οποίες ουδείς εξήγησε ποτέ στους πολίτες πως δημιουργήθηκαν, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ, γιατί στον πρόσφατο ισολογισμό δεν υπολογίστηκαν υποχρεώσεις περίπου 750.000 ευρώ, οι οποίες και αναζητούνται από τους υπεύθυνους του Δήμου, με αποτέλεσμα να έχει απωλεσθεί η φορολογική ενημερότητα από την αρμόδια ΔΟΥ και μάλιστα για μια δημοτική επιχείρηση που κατά γενική ομολογία ήταν και είναι “μαγαζί γωνία”, αφού στις δραστηριότητες της μεταξύ άλλων συμπεριλαμβάνεται και ένα από τα μεγαλύτερα κοιμητήρια της Αττικής με τζίρους εκατομμυρίων ευρώ!!!

Ζητούμε για πολλοστή φορά την παρέμβαση των ελεγκτικών μηχανισμών και της Δικαιοσύνης γιατί πιστεύουμε ότι αποτελεί δικαίωμα όλων των πολιτών να γνωρίζουν που πάει το κάθε ευρώ που αφορά την πόλη τους αλλά και σε τελική ανάλυση την τσέπη τους.

ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΘΑΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια