Αθηναϊκός – Χολαργός 2-2

Πηγή: topiko24.gr

Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι της αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΑ ανάμεσα στον Αθηναϊκό και την Χολαργό με τις δύο ομάδες να μένουν στο 2-2.

Οι «Λόρδοι» σκόνταψαν  για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, ενώ μάλιστα, βρέθηκε πίσω στο σκορ δυο φορές και κατάφερε τελικά να πάρει τον βαθμό της Ισοπαλίας. Το σκορ άνοιξε στο 10’ ο Χολαργός με τον Σγάντζο, ο οποίος με απευθείας εκτέλεση φαουλ έστειλε την μπάλα στην αντίπαλη εστία για το 1-0. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια με τον Δρυμούση με κεφαλιά.  Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και ξαναπήραν το προβάδισμα με τον Μηλιώνη, μετά από πάσα του Ξηντάρα για να κλείσει το πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη ο Αθηναϊκός με δράστη τον Μποτσιβάλη απέσπασε τελικά τον βαθμό της ισοπαλίας, όταν ο επιθετικός του κ. Καλοπίτα λίγα λεπτά από την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο έστειλε την μπάλα συστημένη στον Γαβριήλ ο οποίος με κοντινή προβολή διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (2-2). Τέλος ο Χολαργός ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες καθώς στο 74΄τραυματίστηκε ο Ξηντάρας και ενώ είχαν γίνει και οι τρεις αλλαγές.

Α.Σ. ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ηλίας Καλοπήτας): Μηλιώνης, Βλαχογιάννης (24′ Γαβριήλ), Καφαλίδης, Τζανετής, Κορρές, Πέλλας (46′ Μποτσιβάλης), Λεβέντης, Ντε Μπαρτόλο, Ρεντζής (59′ Ζαμπαράς), Μπίτιλης, Δρυμούσης.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Γιάννης Κουσάνας):Ξάνθος, Ψάλλας (60′ Σινοτρακάι), Ζώης (46΄Στεργιακος), Σπυρόπουλος, Ταρατσάς, Χάλος, Μαντζάνας, Τζέλη, Ξηντάρας, Σγάντσος, Βλασερός (68′ Παπαδημητρίου).

Πηγή εικόνας: athinaikosfc1917.blogspot.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια