Άγονος ο διαγωνισμός για την εκμίσθωση της Λαμπηδόνας

Άγονος κηρύχθηκε ο διαγωνισμός για την εκμίσθωση του δημοτικού αναψυκτηρίου «Λαμπηδόνα» στο άλσος της Αγίας Τριάδας, καθώς δεν υπήρξαν ενδιαφερόμενοι.

Ο διαγωνισμός ήταν προγραμματισμένος να γίνει στις 11:00 αλλά τελικά πραγματοποιήθηκε στις 07:30, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του, λόγω των κινητοποιήσεων που είχαν προγραμματιστεί από το Κοινωνικό και Πολιτιστικό Κέντρο Βύρωνα.

Δεκάδες πολίτες είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς έξω από το Δημαρχείο για να διαμαρτυρηθούν, ανάμεσά στους οποίους ήταν και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Δημήτρης Στρατούλης, ο οποίος σε δήλωσή του τόνισε τα εξής:

«Καλούμε την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου και το Δήμαρχο Βύρωνα να σταματήσουν και να μην ολοκληρώσουν την έξωση προς όφελος ιδιωτικών συμφερόντων του Κοινωνικού Κέντρου από το χώρο της «Λαμπηδόνας», που λειτουργεί ως ανοιχτός δημόσιος χώρος συνάντησης, συζήτησης, πολιτιστικής δημιουργίας και οργάνωσης δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης.

Στην περίοδο των βάρβαρων μνημονιακών πολιτικών που φτωχοποιούν και εξαθλιώνουν τον ελληνικό λαό, οι κάτοικοι του Βύρωνα έχουν ανάγκη όσο ποτέ το κοινωνικό και πολιτιστικό κέντρο. που, ακόμα και αν δεν υπήρχε, θα έπρεπε να συγκροτηθεί και αναπτυχθεί από τη λαϊκή αυτενέργεια, με αμέριστη στήριξη και όχι πόλεμο από τη Δημοτική Αρχή της πόλης».

Ο διαγωνισμός θα επαναληφθεί  σε νέα ημερομηνία.

Πηγή εικόνας: stasivyrona.blogspot.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια