Χωρίς κόσμο ο Παναθηναϊκός στον Βύρωνα;

Πηγή: prasinanea.gr

Την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας στο ματς ανάμεσα στον Αθηναϊκό και τον Παναθηναϊκό. Εκεί οι πράσινοι ζήτησαν το 30% των εισιτηρίων, όμως η αστυνομία είχε άλλη άποψη.

Συγκεκριμένα, ο Αστυνομικός Διευθυντής εξέφρασε την άποψη πως θα ήταν προτιμότερο ο Παναθηναϊκός να μην πάρει εισιτήρια είτε μαζικά είτε μεμονωμένα γιατί δεν θα μπορούσε να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Επίσημη απόφαση μέχρι στιγμής δεν έχει φτάσει στους ανθρώπους του Τριφυλλιού, αλλά όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό οι φήμες ό,τι η εισήγηση της αστυνομίας θα γίνει και πράξη έχουν προκαλέσει την έντονη ενόχληση των ιθυνόντων του τμήματος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Xenophondas Holevas

Σήμερα που έγινε ο αγώνας αντιληφθήκαμε όλοι όσοι παρευρεθήκαμε εντός του γηπέδου ,ότι είναι επιτακτική ανάγκη τέτοιες αποφάσεις να παίρνονται πλέον πιο συχνά χωρίς ενδοιασμούς .
Ο σεβασμός στις αθλήτριες , στις εγκαταστάσεις , στο άθλημα είναι καθοριστικής σημασίας στόχοι και εξασφαλίζονται με σιγουριά, όταν στο χώρο βρίσκονται , «φίλαθλοι»… φίλοι, αθλητές , γονείς, Παιδιά…
Συγχαρητήρια για την οργάνωση και την φιλοξενία στον Αθηναϊκό, κατάφερε να αφαιρέσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο από την αστυνομία και την εξέδρα και να τον επιστρέψει στις αθλήτριες!