Στοπ..σε Αθηναικό στο Ρουφ

Πηγή: stoplekto.gr

Το νικηφόρο σερί του Αθηναϊκού σταμάτησε την Κυριακή το απόγευμα στο Ρουφ, καθώς η ιστορική ομάδα έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με τον Βοτανικό.

Στο α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, ωστόσο δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι του Μάκη Ντέτσικα ισορρόπησαν το ματς και κατάφεραν να προηγηθούν στο 62′ με φάουλ του Καράτι. Οι «λόρδοι» ωστόσο δεν το έβαλαν. κάτω και έφεραν το ματς στα ίσια στο 82′ με ωραία κεφαλιά του Παναγιώτη Δρυμούση. Στη συνέχεια πίεσαν για να πετύχουν το νικητήριο τέρμα, όμως το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους.

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ(Μάκης Ντέτσικας): Τσαλίκης, Κασσαπάκης, Κατσούδας, Παπαδάκης, Γιάνκολο, Ντάμας, Σκέβης, Μπέρμπερι, Τσαγιάννης (46′ Σπιροπάλι), Καράτι (91′ Στρατηγαρέας), Γκαρντάλι (64′ Φιλόπουλος).

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ηλίας Καλοπήτας): Μηλιώνης, Βλαχογιάννης (46′ Γαβριήλ), Βουρλούμης, Τζανετζής, Τσιάμης (46′ Λεβέντης), Καφαλίδης, Μποτσιβάλης, Ντε Μπαρτόλο, Ρεντζής, Μπίτιλης (69′ Μανταδακης), Δρυμούσης

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια