Παναθηναϊκός: «Ξεπέρασε κάθε όριο ο Χαρδαλιάς»

Πηγή: onsports.gr

Ο χαρτοπόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Αθηναϊκού, αναφορικά με τη διαιτησία στο μεταξύ τους παιχνίδι, συνεχίζεται.

Αυτή τη φορά ήταν σειρά των «πρασίνων» να εκδώσουν ανακοίνωση απάντηση στο συγκρότημα του Βύρωνα και προσωπικά τον πρόεδρό του, Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος σύμφωνα με τον Ερασιτέχνη ξεπέρασε κάθε όριο, χρησιμοποιώντας αήθεις πρακτικές που παραπέμπουν σε παρελθόντα έτη, και καλό θα ήταν να ασχοληθεί με τα του οίκου του.

Η ανακοίνωση:

«Υπό φυσιολογικές συνθήκες ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας, οΠαναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος, δεν θα έμπαινε καν στην διαδικασία να απαντήσει σε ευτελείς ανακοινώσεις συνοικιακών ομάδων. Επειδή όμως ο κ. Χαρδαλιάς με αήθεις πρακτικές, που παραπέμπουν σε περασμένες δεκαετίες, ξεπέρασε κάθε όριο θα του συστήσουμε το εξής: αντί να ασχολείται με τους παράγοντες του ενδοξότερου συλλόγου τηςΕλλάδας και τους οπαδούς του, ας ασχοληθεί με τα του οίκου του. Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος έχει 104 χρόνια ιστορίας και προσφοράς στον αθλητισμό και δεν θα επιτρέψει σε κανένα πολιτικό της τοπικής αυτοδιοίκησης να χρησιμοποιεί τον αθλητισμό για να εκπληρώσει τα θέματα της προσωπικής του ατζέντας.

Ο δήμαρχος του Βύρωνα είναι ασύμβατος με τον χώρο του αθλητισμού κι αυτό φαίνεται από τις πρωτοφανείς δηλώσεις του με τις οποίες προσπαθεί να προκαλέσει τα πνεύματα για το παιχνίδι του δεύτερου γύρου στην έδρας μας και να δυναμιτίσει το κλίμα. Το παιχνίδι του δεύτερου γύρου στον Τάφο του Ινδού θα είναι μια ακόμη γιορτή του γυναικείου μπάσκετ και όπως συμβαίνει κάθε χρόνο οι οικογένειες των παικτριών του Αθηναϊκού θα καθίσουν εκεί που κάθονται πάντα χωρίς να συμβεί απολύτως τίποτα από τις τερατώδεις κινδυνολογίες που αναφέρονται στην ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής. Επίσης, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής, ο οποίος και ξεκίνησε πρώτος το χορό των αντεγκλήσεων, θα πρέπει να μάθει να σέβεται τον αντίπαλό του, πολύ περισσότερο δε, όταν μιλάμε για τον Παναθηναϊκό και τα εκατομμύρια των φιλάθλων του και να έχει πάντα κατά νου ότι συμπεριφορές του είδους αυτού, έχουν και το ανάλογο κόστος. Ας μην ξεχνάει -λοιπόν- ότι οι περισσότεροι δημότες του είναι φίλαθλοι τουΠαναθηναϊκού και όπως λέει η λαϊκή ρήση, «κόμμα αλλάζεις, ομάδα ποτέ».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια