Καταγγέλλει τη διαιτησία ο Αθηναϊκός

Πηγή: gazzetta.gr

Ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει την διαιτησία των κ. Τεφτίκη και Καραβίτη στην αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, εξέδωσε η ομάδα του Αθηναϊκού

Η ανακοίνωση παράλληλα υπογραμμίζει πως κάποιοι παράγοντες από τον Παναθηναϊκό δυναμιτίζουν το κλίμα και δημιουργούν καθεστώς οπαδικής τρομοκρατίας!

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Η Διοικούσα Επιτροπή της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του συλλόγου μας καταγγέλλει τη διαιτησία των κ.κ. Τεφτίκη και Καραβίτη στον πρόσφατο αγώνα της με την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟ (10.11.2012), ως απαράδεκτη και μεροληπτική.

Η προσεχτική και αναλυτική παρακολούθηση του DVD του εν λόγω αγώνα (σχετική ανάλυση φάσεων αναρτήσαμε στο http://youtube/24_2aYzLko4) έρχεται να επιβεβαιώσει την αρχική μας πεποίθηση ότι οι εν λόγω κύριοι, μεθοδευμένα και στοχευμένα, αδίκησαν την ομάδα μας και εξασφάλισαν με τη μεροληπτική τους συμπεριφορά όχι βέβαια το πολυπόθητο αποτέλεσμα, αλλά την οριακή διαφορά των 3 πόντων που τόσο διακαώς επικαλούνται κάποιοι νεόκοποι “παράγοντες” (ελάχιστοι ευτυχώς) του φίλου κατά τα άλλα συλλόγου του Παναθηναϊκού, σε μια από τις γνωστές τους προσπάθειες μέσω δηλώσεων να δυναμιτίσουν το κλίμα και να δημιουργήσουν καθεστώς απόλυτης οπαδικής τρομοκρατίας ενόψει του επαναληπτικού αγώνα των δύο ομάδων.

Δεν θα τους ακολουθήσουμε στον κατήφορο των απαράδεκτων δηλώσεών τους. Τιμούμε τον Παναθηναϊκό Α.Ο. για  όλα όσα έχει προσφέρει στο μπάσκετ αλλά και εν γένει στον αθλητισμό της χώρας μας και καλούμε τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Αχιλλέα Μαρκόπουλο με τη σοφία και την εμπειρία που διαθέτει να απομακρύνει, από τον τόσο ευαίσθητο χώρο του γυναικείου μπάσκετ, άτομα που φέρονται ως επιτελικά στελέχη και συνεργάτες του και που δεν διστάζουν να υβρίζουν, να τραμπουκίζουν, να προκαλούν και να δυναμιτίζουν (έρμαιο της οπαδικής τους λογικής) κάθε προσπάθεια ειρηνικής και αθλητικής αντιμετώπισης των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων μας, σε κλίμα άμιλλας και αμοιβαίου σεβασμού.

Καλούμε την ΕΟΚ να πάρει πρωτοβουλίες και να πάψει να ανέχεται λογικές ιδιότυπων τσαμπουκάδων “παραγόντων” που μετατρέπουν τον αθλητισμό σε χώρο εκτόνωσης οπαδικών συμπλεγματικών και ψυχολογικών τους απωθημένων.

Ο Αθηναϊκός Α.Σ. Βύρωνα θα περιφρουρήσει με κάθε τρόπο το δικαίωμα των φιλάθλων του να προσέρχονται στο γήπεδο με τις οικογένειές τους χωρίς να κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα, αλλά και των αθλητριών του να αγωνίζονται χωρίς να τις βρίζουν χυδαία, να τις φτύνουν, να τις απειλούν και να τους ασκούν λεκτική και ψυχολογική βία.

Ο προχθεσινός αγώνας, παρά την παραφωνία της απαράδεκτης διαιτησίας (όπως έγραψαν άλλωστε και οι περισσότερες αθλητικές ιστοσελίδες στο ρεπορτάζ τους), ήταν διαφήμιση για το γυναικείο μπάσκετ γιατί οι διαχρονικά υπεύθυνοι για τα παραπάνω έκτροπα ήταν απόντες.

Η Διοικούσα Επιτροπή του Γυναικείου μπάσκετ του Αθηναϊκού Α.Σ. Βύρωνα, παρά τη δύσκολη δημοσιονομική συγκυρία που αντιμετωπίζει ο Αθλητισμός αλλά και συνολικά η χώρα μας, συνεχίζει να εργάζεται σκληρά έτσι ώστε η ομάδα μας να συνεχίσει να είναι πρωταγωνίστρια, να γράφει τη δική της μοναδική ιστορία, να καθοδηγείται από αρχές και αξίες κι όχι οπαδικές λογικές κι ορμές και με ευθύνη και σοβαρότητα να υπηρετεί το άθλημα που πρέπει και του αξίζει να παραμένει ψηλά στη συνείδηση των Ελλήνων φιλάθλων, ως εκείνο που έχει προσφέρει στη χώρα μας σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο τις μεγαλύτερες διακρίσεις»

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια