Την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου τίμησε και φέτος η πόλη μας

Πηγή: dimosbyrona.gr

Με δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδος ξεκίνησε ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου. Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο της Εθνικής Αντίστασης και κατάθεση στεφάνων από τη Δημοτική Αρχή, την Περιφέρεια, τις δημοτικές παρατάξεις και εκπροσώπους φορέων και συλλόγων της πόλης μας.

Ο εορτασμός ολοκληρώθηκε με την καθιερωμένη παρέλαση των μαθητών, των προσκόπων και συλλόγων της πόλης, υπό τη συνοδεία της μπάντας των Προσκόπων της Τοπικής Εφορίας Βύρωνα-Καισαριανής.

Στη σημασία της 28ης Οκτωβρίου και στη διαχρονικότητα των μηνυμάτων της, αναφέρθηκε στον πανηγυρικό της ημέρας ο Δήμαρχος Βύρωνα, Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: “Το παράδειγμα των υπερασπιστών της ελευθερίας αποτελεί παρακαταθήκη για όλους εμάς. Μία παρακαταθήκη που μας κάνει περήφανους, αλλά παράλληλα μας δημιουργεί και υποχρεώσεις. Είναι χρέος μας να σταθούμε αντάξιοι τους. Σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά.” Όπως επεσήμανε, η δύσκολη συγκυρία που διανύει η χώρα “απαιτεί να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, να δώσουμε τη μάχη μας με το ίδιο θάρρος και το ίδιο σθένος που επέδειξε ο λαός μας και να ενώσουμε τα χέρια και τις δυνάμεις με μοναδικό σκοπό την αναγέννηση της Ελλάδας.” Και πρόσθεσε: “Ας αποδείξουμε ότι οι Έλληνες έχουμε κάθε λόγο να είμαστε περήφανοι. Όχι μόνο για το ένδοξο παρελθόν μας, αλλά και για το παρόν μας και κυρίως για το μέλλον μας.”

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια