Πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Πηγή: dimosbyrona.gr

Με εορταστικές εκδηλώσεις και την καθιερωμένη μαθητική παρέλαση τιμά και φέτος την επέτειο του «ΟΧΙ» η πόλη μας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, οι εορτασμοί ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου ξεκινούν με κωδωνοκρουσίες στους Ιερούς Ναούς και Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος χοροστατούντος του Μητροπολίτη Καισαριανής, Βύρωνα, Υμηττού κ.κ. Δανιήλ.

Στις 11:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Εθνικής Αντίστασης, κατάθεση στεφάνων και εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον Δήμαρχο Βύρωνα Νίκο Χαρδαλιά, παρουσία των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπροσώπων των Αρχών, Σωματείων και Οργανώσεων, καθώς και αντιπροσωπειών μαθητών, προσκόπων κ.ά. Ακολουθεί η καθιερωμένη μαθητική παρέλαση, συνοδεία της Μπάντας των Προσκόπων της Τοπικής Εφορείας Βύρωνα – Καισαριανής.

Η πορεία της παρέλασης θα ακολουθήσει τις οδούς Κωνσταντιλιέρη, Ερυθραίας και Χρυσοστόμου Σμύρνης. Η κυκλοφορία των οχημάτων στις συγκεκριμένες οδούς αναμένεται να διακοπεί από τις 10:45 μέχρι και τις 13:00 περίπου, γεγονός που επηρεάζει και την κυκλοφορία των ΜΜΜ που διέρχονται από αυτές.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων πατώντας εδώ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια