Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 4η συνάντηση χωρίς μεσάζοντες

Πηγή: politestouvirona.blogspot.gr

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και η 4η συνάντηση, που διοργάνωσαν οι «Πολίτες του Βύρωνα» για την προμήθεια φτηνών προϊόντων χωρίς μεσάζοντες.

Περισσότερες από 1000 οικογένειες προμηθεύτηκαν ποιοτικά αγροτικά προϊόντα της ελληνικής γης απευθείας από τους παραγωγούς.

Η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί μέσα στο Δεκέμβριο με νέα αγροτικά προϊόντα.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Μπλόκο στην ακρίβεια, στην αισχροκέρδεια και τους μεσάζοντες έκαναν για 4ησυνεχόμενη φορά οι Πολίτες του Βύρωνα.

Ξεπέρασαν τις 1000 οι οικογένειες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των πολιτών και προμηθεύτηκαν ποιοτικά αγροτικά προϊόντα ελληνικής γης χωρίς μεσάζοντες απευθείας από τους παραγωγούς.

Σε μια περίοδο που οι πολιτικές που ασκούνται από τη συγκυβέρνηση, την Τρόικα, το Δ.Ν.Τ., επιφέρουν εξαθλίωση στη ζωή χιλιάδων συνανθρώπων μας, επιλεγούμε δράσεις για να αντιμετωπίσουμε την κρίση και να έχουμε μια αξιοπρεπή ζωή και διαβίωση.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους και όλες που μας εμπιστεύονται, συμμετέχουν και στηρίζουν τη δράση αυτή. Αντλούμε δύναμη από τη μεγάλη συμμετοχή των πολιτών να συνεχίσουμε με αλληλεγγύη και αξιοπρέπεια.

Ευχαριστούμε τους παραγωγούς που παίρνουν μέρος και επιλέγουν να διαθέσουν τα προϊόντα τους χωρίς μεσάζοντες και σε καλύτερες τιμές στους πολίτες, καθώς και για την προσφορά προϊόντων τους που θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες και ιδρύματα.

Το επόμενο ραντεβού μας θα είναι το Δεκέμβριο με νέα αγροτικά προϊόντα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια