Παρουσίαση του βιβλίου «Το δώρο του χιονιού»

Πηγή: rizospastis.gr

Το νέο (έκτο κατά σειρά) μυθιστόρημα του Βασίλη Κολοβού «Το δώρο του χιονιού» παρουσιάζουν (1/10, 7 μ.μ.) οι εκδόσεις Καστανιώτη και το Παράρτημα στο Βύρωνα της ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Λουίζα» (Ν. Ελβετίας 34, Βύρωνας). Για το βιβλίο θα μιλήσει ο συγγραφέας Γρηγόρης Χαλιακόπουλος. Θα τραγουδήσει ο Μίλτος Πασχαλίδης. Αποσπάσματα θα διαβάσουν οι ηθοποιοί Χάρης Αρώνης, Νίκος Μαυρουδής, Ολγα Μουργελά και ο συγγραφέας.

Σύντομη περιγραφή βιβλίου

Υπάρχουν περιθώρια να ανακτήσει κανείς ό,τι έχασε στη ζωή του; Ο ήρωας αυτού του συγκινητικού βιβλίου, δεν έχασε μόνο τη δύναμη να διεκδικήσει το ρόλο του στην κοινωνία, αλλά και την ελπίδα για αγάπη και ανταπόδοσή της. Κι όμως, ενώ όλα φαίνονταν τελειωμένα, ένα νέο πλάσμα, ένα παιδί ανάστησε ό,τι είχε ή νόμιζε πώς είχε ξεχάσει. Γιατί, πίσω από αυτό το δώρο της νύχτας και του χιονιού δεν υπήρχε μόνο ένα μυστηριώδες παρελθόν, αλλά και ένα περιπετειώδες μέλλον.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια