Η συμμορία με τα καλάσνικοφ, πίσω από το όπλο που βρέθηκε σε σχολείο στο Βύρωνα

Πηγή: iefimerida.gr

Το όπλο που βρέθηκε στην αυλή σχολείου στο Βύρωνα ανήκει όπως όλα δείχνουν στους αδίστακτους κακοποιούς της συμμορίας με τα καλάσνικοφ, οι οποίοι έχουν ανοίξει πυρ κατά αστυνομικών.

Σύμφωνα με την Espresso, οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο το οπλοπολυβόλο κινεζικής κατασκευής παλαιού τύπου, τα 36 φυσίγγια των 9 mm καθώς και το μαχαίρι που βρέθηκαν στο σχολικό συγκρότημα, να τα έκρυψαν κάποια από τα μέλη της συμμορίας, θεωρώντας πως λόγω τον διακοπών του καλοκαιριού δεν θα τα εντόπιζε κανείς στο σχολείο.

Παράλληλα στην ΕΛ.ΑΣ υποστηρίζουν πως μετά από τις συναντήσεις με αστυνομικούς σε Παγκράτι, Βύρωνα και Ζωγράφου, τον περασμένο Μάιο και Ιούνιο και την αναταλλαγή πυροβολισμών, οι κακοποιοί έχουν σταματήσει τη δράση τους μέχρι νεοτέρας και αποφάσισαν να κρύψουν το πιο βασικό στοιχείο που τους ενοχοποιεί, το καλάσνικοφ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια