Πόσο ενοχλεί μια παιδική χαρά;

Κάτοικοι του Βύρωνα εκφράζουν την αγανάκτηση τους, για την απόφαση του Δήμου να κλείνει η παιδική χαρά, στη συμβολή των οδών Αθ. Διάκου και Αλαμάνας, στις 21:30 το βράδυ και απευθύνουν στον Δήμαρχο Βύρωνα πέντε σοβαρά ερωτήματα:

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε Βύρωνα,

Είμαστε κάτοικοι Βύρωνα και θα θέλαμε , ως γονείς μικρών παιδιών, να διαμαρτυρηθούμε εντονότατα σχετικά με μια απόφαση του Δήμου, ή «παραγόντων» του Δήμου σχετικά με τη λειτουργία της παιδικής χαράς στη συμβολή των οδών Αθ. Διάκου και Αλαμάνας. Η συγκεκριμένη παιδική χαρά εξυπηρετεί μια μεγάλη περιοχή του Βύρωνα και καθημερινά γεμίζει από πλήθος παιδιών που διασκεδάζουν εκεί.

Όμως, φαίνεται ότι η χαρά των παιδιών και οι φωνές τους ενόχλησαν κάποιες συγκεκριμένες κυρίες που έκαναν καταγγελίες στο Δήμο, με αποτέλεσμα η παιδική χαρά να κλειδώνεται από υπάλληλο του Δήμου στις 9.30 το βράδυ και να διώχνονται τα παιδιά που βρίσκονται εκείνη την ώρα πάνω στο «φόρτε»  του παιχνιδιού τους!  Και απευθύνουμε συγκεκριμένα ερωτήματα στον κ. Δήμαρχο :

  1. Με απόφαση ποιου οργάνου κλείνει ένας δημόσιος χώρος που έχει να κάνει με τη διασκέδαση των παιδιών μας; Αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο ή αυθαίρετα κάποιος παράγοντας έκανε το χατίρι στις συγκεκριμένες κυρίες;
  2. Ελήφθη υπόψη ότι λόγω οικονομικής κρίσης πολλές οικογένειες δε θα πάνε διακοπές και το μόνο «καταφύγιο» για τα παιδιά τους είναι η παιδική χαρά; Πού είναι η περίφημη κοινωνική ευαισθησία του Δήμου;
  3. Να προσθέσουμε , επίσης, ότι είμαστε στη μέση του καλοκαιριού , ενός καλοκαιριού με καύσωνες και είναι αδύνατον τα μικρά παιδιά να πάνε στην παιδική χαρά πριν από  τις 8-8.30 μ.μ. Μια ώρα παιχνίδι αρκεί για τα παιδιά μας κ. Δήμαρχε; (έχετε κι εσείς παιδιά)
  4. Αν φύγουν τα παιδιά από την παιδική χαρά θα είστε ευχαριστημένος , ως αποτέλεσμα αυτού, να γεμίσει το πάρκο από εμπόρους ναρκωτικών και «πρεζάκηδες»;
  5. Και , τέλος, αν είναι τόσο μεγάλη η ενόχληση από τις φωνές των παιδιών, ας κλείνει , τέλος πάντων , η παιδική χαρά στις 11 που αρχίζουν οι ώρες της κοινής ησυχίας.

Επιτέλους, στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, ας αφήσουμε ελεύθερη τη χαρά των παιδιών μας – τόσο πολύ ενοχλούνται κάποιοι από αυτήν;;;;

ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΒΥΡΩΝΑ –ΓΟΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙΩΝ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια