Προκήρυξη Μ.Κ.Ο ΚΕΑΝ για θέσεις κοινωφελούς εργασίας στο Δήμο Βύρωνα

Πηγή: dimosbyrona.gr

Την πρόσληψη 326 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, προβλέπει η υπ’ αριθμ. ΚΟΧ 62.903/1/2012 ανακοίνωση για την υλοποίηση προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ) στην Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ (Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013. Από τις 326 θέσεις, οι 60 αφορούν στο Δήμο Βύρωνα, ωστόσο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν στις αιτήσεις τους να συμπληρώσουν και θέσεις από τους άλλους Δήμους που συνεργάζονται με την ΚΕΑΝ (βλ. παρακάτω ανακοίνωση ΚΕΑΝ) χωρίς να χάνουν τα μόρια της εντοπιότητας.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ξεκίνησε τη Δευτέρα 23 Ιουλίου και λήγει την Τετάρτη 1η Αυγούστου. Οι αιτήσεις υποβάλλονται καθημερινά από τις 9.00 π.μ. έως τις 14.30 μ.μ. στις παρακάτω διευθύνσεις:

  • είτε αυτοπροσώπως στα γραφεία του Δικαιούχου, στην οδό Πατρόκλου 57 & Πριάμου, Ίλιον
  • είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία του Δικαιούχου στην ακόλουθη διεύθυνση: Πατρόκλου 57, Τ.Κ.: 131 22, ΙΛΙΟΝ, ΑΘΗΝΑ απευθύνοντάς την στο ΚΕΑΝ – ΚΥΤΤΑΡΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΩΝ ΝΕΩΝ (για Π.Ε. Κεντρικού Τομέα Αθηνών), υπόψιν κυρίας Σωτηρίας Λούκα.

Η συγκεκριμένη απόφαση αναρτήθηκε στον πίνακα ανακοινώσεων της Μ.Κ.Ο. «KEAN-KYTΤΑΡΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΩΝ ΝΕΩΝ» (οδός Πατρόκλου 57, Ίλιον), την Παρασκευή 20/07/2012.

Η ανακοίνωση, η αίτηση και οι οδηγίες συμπλήρωσής της αναρτήθηκαν:

  • στον πίνακα ανακοινώσεων στο κτίριο του Δήμου Βύρωνα
  • στον πίνακα ανακοινώσεων στο κτίριο του Δήμου Αθηναίων
  • στον πίνακα ανακοινώσεων στο κτίριο του Δήμου Ζωγράφου
  • στον πίνακα ανακοινώσεων στο κτίριο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας
  • στον πίνακα ανακοινώσεων στο κτίριο του Συλλόγου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων Πατρόκλου 57 ,131 22 ΙΛΙΟΝ. Τηλ:2102692880, www.kean.gr
  • στον πίνακα ανακοινώσεων στο κτίριο του Περιβαλλοντικού Συνδέσμου Δήμων Αθήνας – Πειραιά (ΠΕΣΥΔΑΠ)
  • στον πίνακα ανακοινώσεων στο κτίριο του Συνδέσμου για τη βιώσιμη ανάπτυξη των πόλεων (21 ΟΤΑ)
  • στον πίνακα ανακοινώσεων στα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης του Ο.Α.Ε.Δ της Περιφερειακής Ενότητας του Κεντρικού Τομέα Αθηνών (ΚΠΑ Αθηνών, ΚΠΑ Αμπελοκήπων,ΚΠΑ Πατησίων)
  • στην Ειδική Υπηρεσία Ε.Π «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού»

Για την ανακοίνωση του ΚΕΑΝ πατήστε εδώ.

Για τη φόρμα της αίτησης πατήστε εδώ.

Για τις οδηγίες συμπλήρωσης της αίτησης πατήστε εδώ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια