Δώδεκα επιπλέον τόνους πατάτας διένειμε ο Δήμος Βύρωνα

Πηγή: dimosbyrona.gr

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε και η τρίτη διανομή πατάτας στον Δήμο Βύρωνα, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Ιουλίου στον Κουταλά, στο πλαίσιο του «Κινήματος Διάθεσης Προϊόντων χωρίς Μεσάζοντες». Δώδεκα τόνοι πατάτας μοιράστηκαν σε 438 πολίτες που είχαν υποβάλει σχετικό δελτίο παραγγελίας. Το προϊόν διενεμήθη σε συσκευασίες των 30 κιλών, με τιμή 0,30 ευρώ το κιλό (9 ευρώ η συσκευασία).

Μέχρι στιγμής ο Δήμος Βύρωνα έχει διαθέσει πάνω από 91 τόνους πατάτας, εξυπηρετώντας 3.056 πολίτες. Κατά τις δύο πρώτες διανομές (11 και 18 Μαρτίου, αντίστοιχα), μοιράστηκαν 78 τόνοι πατάτας σε 2.618 πoλίτες. Παράλληλα, έχουν πραγματοποιηθεί δύο διανομές ελαιόλαδου (1 Απριλίου και 13 Μαΐου) κατά τις οποίες μοιράστηκαν περισσότερες από 3.000 συσκευασίες λαδιού σε 2.755 πολίτες.

«Η μεγάλη ανταπόκριση των συνδημοτών μας στην πρωτοβουλία που πήραμε για τη διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες, μας υπαγορεύει να συνεχίσουμε την προσπάθεια να σταθούμε στο πλευρό τους με όποιο τρόπο είναι δυνατό στη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε. Με δράσεις και πρωτοβουλίες που να καλύπτουν πολλές και διαφορετικές ανάγκες των συμπολιτών μας, που να εστιάζουν στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και στις ανάγκες που δημιουργούνται από τις συνθήκες», τόνισε ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για μία ακόμα φορά χάρη στη μέριμνα και τον προγραμματισμό του Δήμου, οι δικαιούχοι εξυπηρετήθηκαν χωρίς καθυστερήσεις και προβλήματα και προμηθεύτηκαν το προϊόν με βάση τον αύξοντα αριθμό της παραγγελίας τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια