Σπάνιες εκδόσεις στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Βύρωνα

Πηγή: dimosbyrona.gr

Με σημαντικότατες εκδόσεις και πλήθος βιβλίων εμπλουτίστηκε η Δημοτική Βιβλιοθήκη της πόλης μας. Τα νέα αποκτήματα της Βιβλιοθήκης συμπεριλαμβάνουν ελληνική και ξένη λογοτεχνία, λεξικά της ελληνικής γλώσσας, εκδόσεις για την Ιστορία της Τέχνης και την Υγεία, βιογραφίες Ελλήνων λογοτεχνών, εγκυκλοπαίδειες, λευκώματα και άλλα.

Πιο συγκεκριμένα, ανάμεσα στα βιβλία που δωρίστηκαν στη Βιβλιοθήκη συγκαταλέγονται 100 τόμοι από συλλεκτικές εκδόσεις λογοτεχνικών βιβλίων, ένα 12τομο έργο για την Ιστορία της Τέχνης, ένα 20τομο έργο με βιογραφίες Ελλήνων λογοτεχνών, τα άπαντα του Καζατζάκη, του Πλάτωνα, του Παπαδιαμάντη και του Σουρή, αλλά και η εγκυκλοπαίδεια Πυρσός.

Η προσπάθεια αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο αναβάθμισης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης της πόλης μας και της ευαισθητοποίησης των πολιτών στη χρήση των υπηρεσιών της.

Την ευθύνη για τη συλλογή και παράδοση των βιβλίων είχε η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων Ιουλία Κιούπη, ενώ τα βιβλία παρέλαβε εκ μέρους της Βιβλιοθήκης η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Βιβλιοθήκης Τζένη Παυλάκου-Παναγιωτουπούλου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Ελένη Λιμακοπούλου

θα τα βαλουν καπου για να μπορει να τα δανειστει ο κοσμος;Και θα ειναι εκει οι υπαλληλοι η θα λειπουν σε συνελευση του σωματειου;.