Αγώνας Ανώμαλου Δρόμου στο Πικ-Νικ

Πηγή: dimosbyrona.gr

Πραγματοποιήθηκαν χθες τα «εγκαίνια» του ανανεωμένου χώρου του Πικ-Νικ με τον Αγώνα Ανώμαλου Δρόμου, που διοργάνωσε η «Νίκη Βύρωνα», σε συνεργασία με το Δήμο Βύρωνα.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας και πραγματοποιήθηκαν συνολικά 6 αγώνες, ανάλογα με το φύλο (αγόρια – κορίτσια) και την ηλικία των μικρών αθλητών. Έτσι, οι μαθητές Α’ και Β’ Δημοτικού έτρεξαν μια διαδρομή 400 μέτρων μέσα στο χώρο του Πικ-Νικ, οι μαθητές Γ’ και Δ’ 600 μέτρων και οι μαθητές Ε’ και ΣΤ’ 800 μέτρων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν η πρώτη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο χώρο μετά την αποπεράτωση των εργασιών αποκατάστασής του από το Δήμο μας. Πλέον το Πικ-Νικ είναι προσβάσιμο στους δημότες, οι οποίοι μπορούν να απολαύσουν το πράσινο και να χαλαρώσουν, ενώ οι μικρότεροι μπορούν να παίξουν και να διασκεδάσουν στην παιδική χαρά που εγκαταστάθηκε στο χώρο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια