Ανεξάρτητη Αγωνιστική Παρέμβαση: Τα Σαββατοκύριακα οι κάδοι ξεχειλίζουν από τα σκουπίδια

Πηγή: aftodioikisi.gr

Για δυσμενείς αλλαγές στην υπηρεσία της καθαριότητας, που έχουν αρνητικά αποτελέσματα για τους πολίτες και για τους εργαζομένους, κατηγορεί το δήμαρχο Βύρωνα Νίκο Χαρδαλιά η «Ανεξάρτητη Αγωνιστική Παρέμβαση» των εργαζομένων στο δήμο, σημειώνοντας πως «εδώ και έξι μήνες ουσιαστικά έχει σταματήσει η περισυλλογή των απορριμμάτων και ο καθαρισμός της πόλης τα Σαββατοκύριακα εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος Βύρωνα».

Όπως σημειώνει, «οι εργαζόμενοι συνεχίζουν την αποχή τα Σαββατοκύριακα και απαιτούν από τη δημοτική Αρχή να συζητήσει μαζί τους -κάτι που μέχρι σήμερα αποφεύγει- τον τρόπο οργάνωσης της καθαριότητας ώστε η περισυλλογή να γίνεται όλη την εβδομάδα στο σύνολο της πόλης καθώς και τον τρόπο της υπερωριακής αμοιβής για αυτούς που θα εργάζονται».

«Για πολλά χρόνια η περισυλλογή στην πόλη γινόταν επτά ημέρες την εβδομάδα. Σήμερα πάμε πίσω ολοταχώς καθώς η δημοτική Αρχή επιδιώκει να περισυλλέγει απορρίμματα σε ένα μικρό μέρος της πόλης, ενώ στο μεγαλύτερο μέρος της τα σκουπίδια ξεχειλίζουν στους κάδους. Η πόλη παρουσιάζει μια εικόνα καθόλου συμπαθή στους πολίτες, οι οποίοι δεν ευθύνονται για αυτή την κατάσταση, αφού συνεχίζουν να πληρώνουν υπέρογκα δημοτικά τέλη», προσθέτει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
tasos

επιτελους ας απαντησει ο κυριος χαρδαλιας διοτι οντος τα σκουπιδια ξεχειλιζουν απο τους καδους τα σκ και οχι μονο ,και μεσα στην βδομαδα δεν τα μαζευουν πλεον και υπαρχουν γειτονιες που μενουν βρωμικες για μερες διοτι οι σκουπιδιαρεοι δεν βγαινουν πλεον να μαζεψουν διοτι δεν πληρωνονται,αλλα λεφτα για το μπασκετ υπαρχουν δημαρχε;λεφτα για να πληρωνουμε αντιδημαρχους και ιδιοκτητες καφετεριας συγχρονως υπαρχουν αλλα λεφτα για τους εργαζομενους στην καθαριοτητα του δημου δεν υπαρχουν.επιτελους δωστε 1 τελος στην ταλαιπωρια ολων των πολιτων του δημου,αναλαβατε προσωπικα την καθαριοτητα της πολης αλλα ο δημος πλεον ειναι απο τους ποιο βρωμικους στην αθηνααπο τοτε που αναλαβατε, αληθεια οδοκαθαριστες υπαρχουν;διοτι ειναι εξαφανισμενοι και αυτοι.