Χωρίς πετρέλαιο θέρμανσης το «Πνευματικό Εργαστήρι» του Δήμου

Πηγή: stasivyrona.blogspot.com

Χωρίς πετρέλαιο θέρμανσης έχουν μείνει τα Εργαστήρια του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Βύρωνα, καθώς όπως καταγγέλει με ανακοίνωση της η “Επιτροπή για τη Καταγραφή της Κατάστασης στο Δήμο Βύρωνα”, ο Δήμος αρνείται να προμηθευτεί πετρέλαιο θέρμανσης για το κτίριο του παλιού δημαρχείου, επικαλούμενος οικονομικούς λόγους.

Η επιτροπή κατηγορεί την δημοτική αρχή και ζήτα την παρέμβαση των δημοτικών παρατάξεων.

Ακολουθεί η ολόκληρη η ανακοίνωση:

Χωρίς πετρέλαιο και εκτεθειμένοι στο δριμύ ψύχος παιδιά,  μαθητευόμενοι και προσωπικό στο «Πνευματικό Εργαστήρι» του Δήμου.

Χωρίς κεντρική θέρμανση και εκτεθειμένα στο χειμωνιάτικο κρύο  βρίσκονται εδώ και μερικές μέρες δεκάδες μικρά παιδιά και  πλήθος  άλλων μαθητευόμενων, μαζί με τους δασκάλους τους, στο «πνευματικό στέκι» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Βύρωνα, καθώς η δημοτική αρχή Χαρδαλιά, επικαλούμενη οικονομικούς λόγους, αρνείται να προμηθευτεί πετρέλαιο θέρμανσης για το κτίριο του παλιού δημαρχείου.

Λεφτά για να ζεσταθούν τα παιδιά δεν έχουν, αλλά για να τυπώνουν και να μοιράζουν έγχρωμες και πολυτελείς ανακοινώσεις βρίσκουν!….

Την ίδια ώρα όμως που επικαλούνται οικονομική αδυναμία προμήθειας πετρελαίου, βλέπουμε αυτούς τους ίδιους απλόχερα και προκλητικά να εκτυπώνουν εκδόσεις πολυτελείας και να μοιράζουν στο κόσμο  εκατοντάδες  έγχρωμα  δίπτυχα προσκλήσεων  και ανακοινώσεων για τον τοπικό εορτασμό της 28ης Ο9κτωβρίου και τους ποδηλατικούς αγώνες που κήρυξε το υπουργείο, διαφημίζοντας  μεταξύ των άλλων και την «μεσογειακή διατροφή», την ώρα που μεγάλα τμήματα του ελληνικού λαού και εκατοντάδες χιλιάδες άνεργοι ψάχνουν για το ψωμί.   

Να παρέμβουν οι δημοτικές παρατάξεις

 Άμεσα να αγορασθεί πετρέλαιο θέρμανσης – Να δημοσιοποιηθεί το κόστος των πολυτελών εκδόσεων  

Καμιά ψευδολογία και καμιά δικαιολογία δεν είναι ικανή να κρύψει τη προκλητική σπατάλη. Αν η δημοτική αρχή έκρινε ότι υπήρχε ανάγκη να υπάρξει κάποια γνωστοποίηση εκδηλώσεων, θα μπορούσε να βγάλει στο φωτοτυπικό ένα απλό Α4 και να κάνει την δουλειά της. Περιμένουμε από τις δημοτικές παρατάξεις και από τα μέλη του Δ.Σ του Πνευματικού Κέντρου να ξεκαθαρίσουν την θέση τους, υπερασπιστούν τα δικαιώματα των πολιτών και να προστατεύσουν τα έσοδα του Δήμου από την σπατάλη και τη δράση των παρασιτικών κυκλωμάτων. Η επιτροπή απαιτεί να αγορασθεί άμεσα πετρέλαιο θέρμανσης για το «πνευματικό εργαστήρι» και τα παιδιά. Ο λαός του Βύρωνα απαιτεί επίσης να πληροφορηθεί με δημόσια ανακοίνωση του Δημάρχου και της Διοίκησης του Π.Κ,  πόσο στοίχισαν οι αναφερόμενες πολυτελείς εκδόσεις  του Δήμου!…

Επιτροπή για τη Καταγραφή της Κατάστασης στο Δήμο Βύρωνα

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια