Κατέρριψε το ρεκόρ του Άρη ο Αθηναϊκός

Πηγή: sport24.gr

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η ομάδα μπάσκετ του Αθηναϊκού. Η ομάδα του Βύρωνα επιβλήθηκε με 83-71 της ΦΕΑ Ν.Φ./Ν.Χ. για την 7η αγωνιστική της Α1 Γυναικών κι έφτασε τις 81 συνεχόμενες.

Έτσι, λοιπόν, έσπασε το ρεκόρ του Άρη το οποίο είχε ισοφαρίσει την περασμένη εβδομάδα πετυχαίνοντας την 80η συνεχόμενη νίκη του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πάντως, αυτό δεν είναι αρκετό για τους ανθρώπους της ομάδας που ήδη αναζητούν το κάτι παραπάνω.

Ο επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής του Αθηναϊκού και Δήμαρχος του Βύρωνα, κ.Νίκος Χαρδαλιάς, έθεσε ήδη τον νέο μεγάλο στόχο, που είναι να αποκτήσει η ομάδα μια θέση στο ρεκόρ Γκίνες!

“Είμαι περήφανος για την ομάδα αυτή, για κάθε αθλήτρια ξεχωριστά, κάθε μέλος του προπονητικού μας τιμ, και κάθε συνεργάτη, που όλα αυτά τα χρόνια με την προσπάθειά τους μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους, συνέβαλαν στην κατάρριψη αυτού του ρεκόρ. Τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς”, τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς και συνέχισε:

“Παραμένουμε σοβαροί, σεμνοί και συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά. Με το ευρωπαϊκό κύπελλο δώσαμε το στίγμα μας στο ευρωπαϊκό στερέωμα, με τις 81 νίκες δώσαμε και συνεχίζουμε να δίνουμε το στίγμα  μας σε όλη την μπασκετική Ελλάδα και πλέον με νέο στόχο τις 91 νίκες καλούμεθα να γράψουμε ιστορία στο παγκόσμιο στερέωμα σπάζοντας το ρεκόρ Γκίνες.

Ως διοικούσα επιτροπή αφιερώνουμε το ρεκόρ αυτό σε όλους εκείνους που δούλεψαν πριν πολλά χρόνια, τα πέτρινα χρόνια της ομάδας για να κρατήσουν ζωντανό τον Αθηναϊκό, όπως επίσης και στη νέα γενιά των αθλητριών μας. Στα 120 κορίτσια των υποδομών μας που σήμερα κατέκλεισαν το κλειστό της Εργάνης και είναι η ελπίδα και η εγγύηση της ομάδας μας για την μετέπειτα πορείας της”.

httpv://www.youtube.com/watch?v=YM_Lk68WvIQ

Πηγή video: www.sportshero.gr

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια